Horoskop stenbuk
Foto: Ditte Hamo | Horoskop stenbuk illustration
ALT for damerne

Horoskop stenbuk

Stenbukken

Del på

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Af 20.apr.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Torsdag 20/4
Forandring fryder – og nu skal der gøres noget i hjemmet! Du starter enten en total omflytning af møblementet, eller du påbegynder en mindre restaurering af mere håndværksmæssig karakter.

Fredag 21/4
Det virker oplagt, at du fra i dag og weekenden over slipper dit indre legebarn med de kreative evner løs. Slip tankerne fri og lad ideerne komme til dig.

Lørdag 22/4
Som singlestenbuk har du set frem til lørdagens komme. Det er netop i dag, du har gode muligheder for at udfolde dig med både flirt og dating.

Søndag 23/4
Det summer nærmest af hektisk aktivitet i dit hjem. Brug gerne dagen i selskab med børn eller andre barnlige sjæle.

Mandag 24/4
Det er en god idé at have lidt ekstra godt i køleskabet i øjeblikket. Der er en lind strøm af gæster, der kommer og går.

Tirsdag 25/4
Normalt er du en meget arbejdsomt menneske, men lige nu er du i stand til at nyde livets festlige sider. Det klæder dig ganske godt.

Onsdag 26/4
Du er god til at sælge dig selv – og i dag er ingen undtagelse. Det kan der komme en sjov flirt ud af.

 

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for stenbukken lige her.

Stenbukken (22/12-20/1) er et jordtegn.

Stenbukken er en fornuftig, målrettet og meget ambitiøs type. Hun er realistisk, med begge ben solidt plantet på jorden. Hun har brug for struktur, og kan godt lide, at livet har en forudsigelige rytme, derfor planlægger hun også helst langt ud i tiden, og lever ikke fra dag til dag.

Stenbukke kan virke lidt kedelige og seriøse – til gengæld har de fantastiske lederegenskaber. Folk ser op til stenbukken, for hun har styr på sagerne, og man kan sagtens overlade de tunge opgaver til hende. Hun påtager sig gerne meget ansvar og store byrder.

Stenbukken sætter sit arbejde og sin karriere højt, og hun arbejder hårdt. Hun hendes job er en meget stor del af hendes identitet.

Stenbukken passer godt sammen med andre jordtegn (tyren og jomfruen), samt med vandtegnene (krebsen, skorpionen og fiskene).

Kendte stenbukke: Ghita Nørby, Bodil Udsen, Dolly Parton, Tina Lund, Sanne Salomonsen, Helena Christensen.

Nøgleord i denne artikel: stenbukken, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...