Horoskop stenbuk
Foto: Ditte Hamo | Horoskop stenbuk illustration
ALT for damerne

Horoskop stenbuk

Stenbukken

Del på

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Af 25.maj.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Torsdag 25/5
Efter en masse sociale aktiviteter er tiden nu kommet, hvor du skal genopbygge både krop og sjæl. Tag skeen i den anden hånd, begynd på en sundere levevis, både hvad angår motion og madvaner.

Fredag 26/5
Kærligheden er ok, men i øjeblikket må den klare sig uden de store, romantiske falbelader. Bevidstheden om at tingene kører ”godt nok” er tilstrækkelig lige nu.

Lørdag 27/5
Weekend – og afslapning? Nej, der er så mange praktiske ting, der skal ordnes i hjemmet, at din tid er rigeligt besat med det, så det afslappende må blive en anden gang.

Søndag 28/5
Søndagen går med søndagens rutiner. Der skal ryddes op og gøres rent.

Mandag 29/5
Det bliver en hård start på arbejdsugen. Der bliver travlt, så du må ikke forvente en stille dag, hvor du har god tid til det hele.

Tirsdag 30/5
Kærligheden har ikke de bedste vilkår i øjeblikket – med mindre du forener kærlighed og arbejde. Er du i et fast parforhold, bør I afsætte tid til hinanden.

Onsdag 31/5
Dagen egner sig godt til at søsætte en ny kost- eller motionsplan. Der er fokus på sundhed og helbred.

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for stenbukken lige her.

Stenbukken (22/12-20/1) er et jordtegn.

Stenbukken er en fornuftig, målrettet og meget ambitiøs type. Hun er realistisk, med begge ben solidt plantet på jorden. Hun har brug for struktur, og kan godt lide, at livet har en forudsigelige rytme, derfor planlægger hun også helst langt ud i tiden, og lever ikke fra dag til dag.

Stenbukke kan virke lidt kedelige og seriøse – til gengæld har de fantastiske lederegenskaber. Folk ser op til stenbukken, for hun har styr på sagerne, og man kan sagtens overlade de tunge opgaver til hende. Hun påtager sig gerne meget ansvar og store byrder.

Stenbukken sætter sit arbejde og sin karriere højt, og hun arbejder hårdt. Hun hendes job er en meget stor del af hendes identitet.

Stenbukken passer godt sammen med andre jordtegn (tyren og jomfruen), samt med vandtegnene (krebsen, skorpionen og fiskene).

Kendte stenbukke: Ghita Nørby, Bodil Udsen, Dolly Parton, Tina Lund, Sanne Salomonsen, Helena Christensen.

Nøgleord i denne artikel: stenbukken, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...