'
Horoskop stenbuk
Foto: Ditte Hamo | Horoskop stenbuk illustration
ALT for damerne

Horoskop stenbuk

Stenbukken

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Af 17.aug.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Torsdag 17/8
Der er lidt uro i dit bagland. Privatlivet opfører sig ikke så godt, som du kunne ønske det. Uroen er dog ikke af længere varighed, alt er kun en overgang.

Fredag 18/8
Der sker en masse omkring dig og andre vil hele tiden have din opmærksomhed. Du må gøre dig usynlig, hvis du skal have lidt fred.

Lørdag 19/8
I takt med at ugen skrider frem, oplever du en stabilisering, ja ligefrem en fremgang, i udviklingen i dine relationer. En udvikling, der ser ud til at fortsætte en rum tid endnu.

Søndag 20/8
Hvis du ønsker dig en kæreste, skal du nok passe på med ikke at være for hurtig i din bedømmelse af andre. Gå lidt langsommere til værks.

Mandag 21/8
Du mærker en vis indre uro, men i virkeligheden har du brug for at gøre alting i et langsomt tempo.

Tirsdag 22/8
Karrieren skal på skinner. Det kommer den specielt som følge af dine mange kreative indfald og dine godt gennemførte projekter.

Onsdag 23/8
Du er god til at tænke kreativt. Dagen egner sig godt til at udtrykke sig gennem kunst og musik.

 

Se alle horoskoperne her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for stenbukken

Stenbukken (22/12-20/1) er et jordtegn.

Stenbukken er en fornuftig, målrettet og meget ambitiøs type. Hun er realistisk, med begge ben solidt plantet på jorden. Hun har brug for struktur, og kan godt lide, at livet har en forudsigelige rytme, derfor planlægger hun også helst langt ud i tiden, og lever ikke fra dag til dag.

Stenbukke kan virke lidt kedelige og seriøse – til gengæld har de fantastiske lederegenskaber. Folk ser op til stenbukken, for hun har styr på sagerne, og man kan sagtens overlade de tunge opgaver til hende. Hun påtager sig gerne meget ansvar og store byrder.

Stenbukken sætter sit arbejde og sin karriere højt, og hun arbejder hårdt. Hun hendes job er en meget stor del af hendes identitet.

Stenbukken passer godt sammen med andre jordtegn (tyren og jomfruen), samt med vandtegnene (krebsen, skorpionen og fiskene).

Kendte stenbukke: Ghita Nørby, Bodil Udsen, Dolly Parton, Tina Lund, Sanne Salomonsen, Helena Christensen.

Nøgleord i denne artikel: stenbukken, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper

Henter...