Stenbukken
Foto: Ditte Hamo | Horoskop stenbuk illustration
ALT for damerne

Horoskop stenbuk

Stenbukken

Del på

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Af | 23.mar.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Torsdag 23/3
Forandringens vinde blæser – og de kan ramme både dit hjem og dine inderste følelser. Det giver stof til megen eftertanke og mange overvejelser. Hvad skal du satse på for at komme videre?

Fredag 24/3
Du har brug for at trække dig tilbage fra rampelyset. Måske er det de mange nye aktiviteter på hjemmefronten, der giver dig behov for at være lidt privat.

Lørdag 25/3
Dine tanker er meget kreative til stor fornøjelse for de fleste. Men til manges overraskelse er der alligevel også plads til en hel del realisme i dine overvejelser.

Søndag 26/3
Dagen tilbringes rarest i selskab med den nære familie. Det er i dit eget hjem og blandt dine nærmeste, at du til en hver tid slapper bedst af.

Mandag 27/3
På trods af den hektiske aktivitet derhjemme, hersker der en dejlig stemning. Du får styr på de mange aktiviteter og slutter af med en hyggelig middag.

Tirsdag 28/3
Privat har du mange aktiviteter i gang – måske også for mange. Hiv en dag ud af kalenderen, slap helt af, og lad være med at foretage dig ret meget.

Onsdag 29/3
I dag bliver der skabt bro og fin balance mellem fortiden og fremtiden. Du reflekterer over det første og lægger planer for det sidste.

 

Se alle horoskoperne her

Stenbukken (22/12-20/1) er et jordtegn.

Stenbukken er en fornuftig, målrettet og meget ambitiøs type. Hun er realistisk, med begge ben solidt plantet på jorden. Hun har brug for struktur, og kan godt lide, at livet har en forudsigelige rytme, derfor planlægger hun også helst langt ud i tiden, og lever ikke fra dag til dag.

Stenbukke kan virke lidt kedelige og seriøse – til gengæld har de fantastiske lederegenskaber. Folk ser op til stenbukken, for hun har styr på sagerne, og man kan sagtens overlade de tunge opgaver til hende. Hun påtager sig gerne meget ansvar og store byrder.

Stenbukken sætter sit arbejde og sin karriere højt, og hun arbejder hårdt. Hun hendes job er en meget stor del af hendes identitet.

Stenbukken passer godt sammen med andre jordtegn (tyren og jomfruen), samt med vandtegnene (krebsen, skorpionen og fiskene).

Kendte stenbukke: Ghita Nørby, Bodil Udsen, Dolly Parton, Tina Lund, Sanne Salomonsen, Helena Christensen.

Nøgleord i denne artikel: stenbukken, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...