Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

31. august

Gik du glip af noget? Her er ugens bedste artikler

Vi har samlet ugens bedste historier til dig, der ikke nåede at få det hele med. Læs om 100-årige Shirley Zussman afslører, hvordan du får et bedre sexliv. Vi har fundet 23 modefund, der er værd at investere i- de holder nemlig ikke kun lige nu, men hele efteråret og vinteren igennem. Og så deler skønhedseksperten Anette Kristine Poulsen et trick, der lige giver ansigtet et lille løft.

01. september

ALT anbefaler

ALT anbefaler: de bedste shoppeapps

Du har med al sandsynlighed en smartphone. Og du er sikkert ikke helt skidt til at shoppe. Kombiner de to med disse fem apps, der giver både rabatter og forspring i forbrugsjunglen.

18. august

ALT anbefaler: mænd

Her på siden er det kvinderne, der fylder spalterne, men en gang i mellem skal der også være plads til at se det hele fra en mands side - og i nogle tilfælde bare kigge på ham. Vi har fundet lidt godt fra nettet, der forhåbentligt får jer til at trække på smilebåndet eller mundvandet til at løbe...

11. august

ALT anbefaler

ALT anbefaler: yndlingssteder i København

Magasinet Monocle kårede i begyndelsen af august København til verdens bedste by. Begrundelsen var blandt andet evnen til fornyelse og vores havnebade.Men vi kan da snildt komme i tanke om endnu flere fantastiske ting ved vores hovedstad, hvor mange af os her på bladet har vores daglige gang. Derfor har vi samlet en liste over vores yndlingssteder i byen, hvis du skulle få lyst til at gå på opdagelse.

28. juli

ALT anbefaler

ALT anbefaler: film i sommerregnen

Når den danske sommer viser sig fra sin lunefulde og våde side, er det godt at have tanket op med film i sommerhuset eller til en hyggeaften på sofaen derhjemme. Find dem på sider som Yousee eller Netflix eller køb dem over Amazon. Her får du vores varmeste anbefalinger til lidt indendørs sommerhygge.

21. juli

ALT anbefaler

ALT anbefaler: et strejf af storby

Måske bor du ikke lige i New York, Sydney eller en kæmpemetropol af den slags, vi slet ikke kan hamle op med i Danmark. Men hvorfor ikke bringe lidt storbystemning ind i hverdagen alligevel. Byerne, der summer af nyskabelse og kreativitet har meget godt at byde på. Her har vi håndplukket en lille buket.

14. juli

ALTanbefaler

ALT anbefaler: underholdning på nettet

Du tænder computeren, du er på jagt efter noget helt specifikt, men ender i en afkrog af nettet. Det sker for mange af os, når vi tager en surftur online og klikkene langsomt vildleder os. Men midt i skoven af url'er og links gemmer sig også nogle helt fantastiske og tankevækkende sider.

07. juli

ALT anbefaler

ALT anbefaler: bøger til din sommer

Sommerferiesæsonen er skudt i gang på redaktionen, og nogle af os bliver hjemme og håber på godt vejr, mens andre rejser efter varmen og eventyret. Uanset har vi alle sammen lagt planer for, hvilke bøger vi håber at få tid til at tygge os igennem. Måske forvandler du dig også til en periodisk læsehest? Vi har fodret til dig lige her:

30. juni

ALT anbefaler

ALT anbefaler: udsalg på nettet

Så er det faktisk nu, du skal hive tilbudsriflen frem, hvis du vil komme hjem med det helt lækre bytte. For sommerudsalget er allerede startet! Men måske er du bare ikke til at stå på hovedet i rodebunker flankeret af kvinder med grådighed på niveau med Price i smørafdelingen? Her får du en liste over de sider, hvor vi selv klikker os ind, når vi i udsalgssæsonen gerne vil gøre en god handel uden at stå i kø eller kæmpe for det.

23. juni

ALT anbefaler

ALT anbefaler: DIY-projekter

Ferien nærmer sig for mange. Men måske står du ikke med en flybillet i hånden, men derimod med udsigt til dansk sommer. Og det er da skønt! Især når solen gider lege med. Men til de dage, hvor den leger gemmeleg, har vi fundet et par fede gør-det-selv-projekter, du kan kaste dig over.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok