ALT anbefaler
SPONSORERET indhold

ALT anbefaler: et strejf af storby

Måske bor du ikke lige i New York, Sydney eller en kæmpemetropol af den slags, vi slet ikke kan hamle op med i Danmark. Men hvorfor ikke bringe lidt storbystemning ind i hverdagen alligevel. Byerne, der summer af nyskabelse og kreativitet har meget godt at byde på. Her har vi håndplukket en lille buket.

Af: Mi Skjold Brix Foto: Diverse
21. jul. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

STILFULD GUIDE
12 Hours finder du resjseguides til storbyer, som er spækket med fantastiske billeder og insideranbefalinger.

Bag siden står en streetstylefotografen Søren Jepsen og freelance skribenten Anna Peuckert, der gennem sit arbejde med at dække de internationale modeuger har stort kendskab til mange af verdens storbyer.
Siden er endnu ung, men snart skulle der gerne blive føjet to nye – og garanteret fantastiske - guides til samlingen; London og Paris.
Ret overksudsagtigt slutter hver guide af med et digitalt kort over byen, hvor de nævnte steder er plottet ind.

FULD FART PÅ FARVELADEN
Når det ikke gælder om at få så naturligt et sunkissed hår som muligt, som det lige nu dikteres i de smarteste af kredse, så skal der skrald på farverne. Har du lyst til at lege med, men ikke lige mod på at dyppe lokkerne i permanent pink, så prøv det australske mærke Kevin Murphy's Color Bug.
Kort sagt farvekridt til håret, som du maler på, efter du har sprayet håret med hårspray, som farven binder sig til. Fordi det ikke trænger ind i håret, men binder sig til hårsprayen, er det nemt at vaske af igen.
Køb kridtet her. Det fås i pink, orange og lilla. Og her kan du se en guide til, hvordan du bruger det til dip dye.

VINDUESHAVE

Mange bor i lejligheder uden de bedste vilkår for at få en spirrende køkkenhave. Men inden du bliver alt for ærgerlig, så prøv at tjekke denne blog ud, som har kastet sig over begrebet Urban Gardening. Var det noget med en hjemmedyrket tomat?