Ditte Vallø skriver om mode til kvinder med kurver på Marilyn's Closet.
SPONSORERET indhold

Ugens Blog: Her er mit bedste råd til kurvede kvinder

Ditte Vallø har stor succes med sin blog Marilyn's Closet, hvor hun deler sine interesser for livsnyderi, alting diva og ikke mindst sin personlige tilgang til mode, hvor der er plads til både røv, bryster og flotte hofter. Hendes glæde for at blogge og dele hverdagens glimt skinner igennem, og der er ikke meget gråvejr at spore på bloggen. Så læs med og få et skud lys i januarmørket og gode tip til, hvordan du shopper til kurverne.

Af:: Mi Skjold Brix Foto: Ditte Vallø
17. jan. 2014 | Livsstil | ALT for damerne

Beskriv dig selv med 6 ord
Livsnyder, humoristisk, mor, diva, kreativ og fashionista.

Færdiggør sætningen: Du skal læse min blog, fordi…
Den er fuld med tips og tricks til, hvordan du får det bedste ud af både din figur og livet som kurvet. Bloggen er ikke kun en modeblog, men også en divablog, hvis mål er at inspirere til mere livskvalitet, livsmod og latter. Som den eneste anerkendte modeblog for kurvede kvinder, viser jeg, hvordan du følger moden, som du ser den i bladende, men med plads til lidt på sidebenene.

Hvad tænker du, når jeg siger forfængelighed?
Jeg synes, det er ærgerligt, at forfængelighed har fået en negativ klang. For mig er forfængelighed en positiv ting. Jeg synes da, vi skal få det bedste ud af vores udseende. Vi bliver nødt til at erkende, at hvordan vi ser ud, betyder noget for, hvordan vi ikke alene ser os selv, men også for hvordan andre ser os. Vores udseende bliver en del af vores selvforståelse. Jeg synes, det er helt OK at gøre noget ud af sit udseende, så længe man også har fokus på de indre værdier (ellers kan forfængelighed gøre dig til en smuk, men tom skal). Hvorfor ikke stræbe mod at nå sit fulde potentiale, både med vores udseende, men også som mennesker? Så gør det bedste med det, du har, og vær stolt af den, du er! Husk på, at det er vores små fejl, der gør os unikke og smukke på vores egen måde.

Hvis du fik 10.000 kroner, du skulle bruge i dag, hvad ville du så bruge dem på?
Jeg ville købe en masse af de ting, der gør hverdagen lidt sjovere. Jeg sætter uendelig stor pris på de små ting der giver mig glæde. Om det er friske blomster, duftlys, et blødt tæppe på sofaen, mine yndlings dameblade, en velduftende creme på badeværelset, tøj der fremhæver min figur og personlighed, lækker mad og chokolade, eller kvalitetstid med mine børn. Alle de ting, der får mig til at stoppe op og bare nyde livet.

"Der er ikke noget mere utiltalende end en selvvalgt offerrolle "

Hvad er dit bedste råd til kvinder med kurver?

Tag ansvar for din krop! Accepter din krop, eller gør noget ved den! Du bliver nødt til at tage et valg! Din krop reflektere din livstil, så du må finde ud af, om den livstil du ønsker, også giver dig den krop, du ønsker? Hvis ikke, må du finde ud af, hvad der er vigtigst for dig! Tag ansvar for din krop, der er ikke noget mere utiltalende end en selvvalgt offerrolle. Tag et valg. Når først du har taget ansvar, kan du acceptere eller ændre din krop og hvile i din krop - hvilket er det bedste råd! For der er ikke noget mere attraktivt end mennesker, der hviler i sig selv, store som små. Og flirt! Det spreder glæde, giver mod på livet og smil på læben!

Hvad kan gøre dig virkelig vred?

Uretfærdighed og magtmisbrug! Specielt vold og misrøgt mod sagesløse (som dyr og børn) kan få mig helt op i det røde felt! Jeg har en tendens til at blive lidt af en løvinde, når det går ud over de svage.

Hvad er dine tre yndlingswebshops?

Bymalenebirger.com

Magasin.dk

Tromborg.com

Hvad kan du allerbedst lide ved dig selv?

Mit lyse sind, ansigt og bryster.

Hvordan skal den perfekte lørdag morgen tilbringes?

Jeg vil ligge i ske med min mand, dyrke yoga, mens resten af huset vågner, spise morgenmad med friskpresset juice og hjemmebagte boller og bagefter gå en lang tur med familien i den smukke natur.

Hvad gør du for at forkæle dig selv?

Jeg bruger lækre skønhedsprodukter, shopper, tager på spa- og wellnessophold, tager noget alenetid, får oplevelser med min skønne mand eller spiser sushi i sengen - med en god film!

LÆS OGSÅ: Ugens Blog: Trine har knækket koden til den perfekte garderobe