ALT for damernes Guldknap 2010: Se kendis-gæsterne
SPONSORERET indhold

ALT for damernes Guldknap 2010: Se kendis-gæsterne

Af:: ALT for damerne
11. aug. 2010 | Livsstil | ALT for damerne

Skodesigner Cecilie Toklum bar en top designet af Ole Yde, nederdel fra H&M, sko af eget design samt en jakke fra Copenhagen Fur. Hendes øreringe er fra Line & Jo.



Sanger Sanne Salomonsen medbragte to veninder, der også har stylet hende, til showet. Sannes smykke er af Julie Fagerholt, bukserne er eget design, støvlerne er fra Mexico og resten er købt i Italien.



Tv-vært Camilla Ottesen, der netop har prydet forsiden af ALT for damerne (nr. 31/2010) var i kjole og sko fra Designers Remix Collection, halskæden er italiensk og af mærket Stilnova, mens hendes clutch er af Claudia Strecker.




I dag indledte ALT for damerne Københavns modeuge med at uddele den legendariske Guldknap, der gik til designer Julie Fagerholt. Designer Ole Yde modtog desuden den nyindstiftede pris, Sølvtråden. Se et udvalg af de kendte gæster ankomme til showet her, som fandt sted i Motlkes Palæ.

Popstjernen Medina, der nyder stor international succes for tiden, dukkede op i fine Christian Louboutin sko, smykker fra bl.a. Givenchy, taske fra Hermes og jeans fra TopShop. Toppen var af et ukendt mærke.




Ejer af PR-bureauet Magnet, Pernille Rahbek, bar en top af Karen Simonsen, ruskindsleggins fra Stella Nova, armbånd fra JEWLSCPH og sko fra Burberry.



Skuespiller Christiane Schaumburg-Müller tv., der snart kan se frem til værtsrollen på succesprogrammet "Vild med dans", var i en kjole fra BCBG, cardigan fra Baum Und Pferdgarten, sko fra Sergio Rosso og smykker fra Thomas Sabo.







Grevinde Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe, fortalte, at hun for tiden er besat af stilen fra 1950'erne. Hun var iført en Prada-kjole og Chanel-sko. Tasken er fra Hermés.

Tv-vært Ibi Støving bar en kjole af Sonia Rykiel, sko og clutch af Karen Millen og cardigan fra Marimekko. Hendes hat er købt i Zara i Spanien.

Fra venstre: Andrea Elisabeth Rudolph, Ida Wohlert og Pernille Rosendahl.
Andrea havde en fairtrade-kjole på fra Aymara og hendes sko og taske er fra Malene Birger.
Ida havde en nederdel på fra Rützou, top fra Heartmade, taske fra Marc Jacobs og sko fra Zara. Hendes smykker er købt på en ferie i Tyrkiet.
Pernille bar en Malene Birger kjole, sko fra Cos og smykker fra hendes yndlings-smykkemærke Line & Jo. Tasken er fra Lanvin.

Designer Susanne Rützou ankom i en kjole fra Acne, taske fra Pauric Sweeney og sko indkøbt i NYC. Susanne skulle i øvrigt selv afholde et modeshow i dag som en del af Københavns modeuge, men afså alligevel tid til at deltag ved ALT for damernes Guldknap 2010.





Sangerinde Karen Rosenberg havde en jakke på fra Monki, bukser fra Zara og en top fra Weekday. Hendes sko var af mærket Dolce Vita.

Se også :

Gadestil fra modeugen

Eurowoman TV :Kom med modestylisten backstage