Børn som accessories: Se de kendtes mange børn
SPONSORERET indhold

Børn som accessories: Se de kendtes mange børn

Af: Louise Thorsted
02. nov. 2012 | Livsstil | ALT for damerne

Beckhams: Det bliver i familien.
Trods rygter og benspænd har Victoria og David Beckham formået at blive sammen og kun få børn med hinanden. Først var der en, der var to, der var tre små David Bechams. Snart store drenge, som har arvet deres fars gode hår og morens sikre stil. Sidste år kom den længe ønskede pige, lille Harper Seven, som sikkert ikke kommer til at arve særlig meget at sine brødres tøj. Allerede få måneder gammel var hun klædt i kjole og hårbøjle. Hvis hun holder sig til den lave ende af vækstskalaen, kan hun måske gøre sig håb om at arve Posh Spices garderobe, indtil da kan hun arbejde på at inspirere mor til at udvide sin designvirksomhed og kaste sig over børnetøj.

Mor: Victoria Beckham, 38.
Far: David Bechham, 37.
Børneflokken: Brooklyn, 12, Romeo, 8, Cruz, 6 og Harper Seven, knap et år.

Marie-Chantal: Hvis du vil have royale kopier
Mor til fem! Designer, børnebogsforfatter og prinsesse. Den er svær at slå, selv for vores egen superkronprinsesse. Vi venter spændt.

Mor: Marie-Chantal, 43, kronprinsesse af Grækenland.
Far: Kronprins Pavlos af Grækenland.
Prinserne og prinsesserne: Maria-Olympia, 15, Konstantin-Alexios, 13, Achileas Andreas, 11, Prins af Grækenland og Danmark Odysseas Kimon, 7, Aristides Stavros, 3.

Ramsey: Rollemodel for Beckhams?
Kokken Gordon Ramsey og Beckhams er så gode venner, at de tager på ferie sammen. Måske er Ramsey-ungerne så søde, at de har givet Beckhams mod på at få et barn til hver hånd?

Far: Gordon Ramsey, 45.
Mor: Skolelærer og kogebogsforfatter Tana Elizabeth, 37.
Børnene: Megan Jane, 14, tvillingerne Jack Scott og Holly Anna, 12, og Matilda Elizabeth, 10.

Heidi Klum: Mor til fire
Det kan godt være, at Heidi Klum, særligt efter skilsmissen fra sangeren Seal, har mange til at hjælpe sig med flokken på fire, men graviditeterne og fødslerne har hun selv lagt krop til. Flot af en kvinde, der lever af sin krop og sit ansigt. De gode gener er da også nemme at spotte i begge døtre til trods for deres forskellige fædre. I dag er det især Heidis mor, der forsøger at være standin for svigersønnen gennem syv år. Et ægteskab, der udadtil åndede ren idyl, ikke mindst når parret hvert år på deres bryllupsdag gentog deres bryllupsløfter foran familie og venner. Indtil de blev skilt i april.

Mor: Heidi Klum, 38.
Far til Helene: Playboyen Flavio Briatore, der ikke ser sin datter.
Far til de øvrige tre: Sangeren Seal, 49.
Børneflokken: Helene Boshoven, 8. Henry Gunther, 7 Johan Riley, 5 og Lou Sulola, 2.

Elizabeth Hurley: Bonusmor
Det er ikke kun de kendte mænd, der får bonusbørn. Skuespilleren Elizabeth Hurley har én biologisk søn, Damian, men har kysset sig til tre bonusbørn, som hun gerne viser frem, ikke mindst når de skal se deres far, Shane Warne, spille cricket for sjov. Ud over et talent for boldspil har deres far også ry for at være ret kvindeglad – hvem ved, måske er hun bonusmor til langt flere...

Mor: Elizabeth Hurley, 47.
Far: Steve Bing, 47. Han stod først ved faderskabet til Damian efter en dna-test.
Kæreste: Shane Warne, 42, tidligere cricketspiller, nu holdkaptajn.
Børneflokken: Hurleys egen søn Damian Charles, 10, og Shanes børn Brooke, 14, Jackson, 12 og Summer, 10.

The Olivers: Far er ikke kun god i køkkenet.
Det startede knap så frugtbart, da man i Jamie Olivers første år på tv så ham starte scooteren for at køre en portion sæd over til fertilitetsklinikken. De to første børn krævede hjælp udefra, men siden er kokken og hans kone, modellen Jools, blevet forældre til fire. Som førstegangsgravid fandt hun tid til at skrive bogen "Minus ni til et", om tiden fra undfangelsen til babys et års fødselsdag. Siden har man ikke hørt et ord fra hende, men godt ser det ud, når hun (ofte uden barnepiger) lever et forholdsvis almindeligt liv som hjemmegående. Jamie Oliver kalder sig selv en weekendfar og ser højst sine børn en time om morgenen på hverdage.

Far: Jamie Oliver, 36.
Mor: Tidligere model Jools (Juliette) Oliver, 36.
Børn: Poppy Honey Rosie, 10, Daisy Boo Pamela, 9, Petal Blossom Rainbow, 3, og Buddy Bear Maurice, 1.

Madonna: Familie med følge
Madonna har to børn med to forskellige mænd. Siden har hun adopteret David og Mercy fra Malawi, så de nu kan leve et liv på første klasse omgivet af Madonna, hendes snart store børn og deres faste følge. Så vidt billedet her er voksennormeringen i Madonnas familie halvanden voksen pr. barn. Ikke ringe.

Mor: Madonna, 53.
Fædre: Carlos Leon. Og Guy Ritchie, som hun blev skilt fra i 2006.
Biologiske børn: Lourdes Maria Ciccone Leon, 15, og Rocco Ritchie, 11.
Adoptivbørn: David Banda Mwale, 6 og Chifundo Mercy James, 6.

Blåt blod – i rigelige mængder
Langt fra Hollywood, ja faktisk på dansk jord, er begge vores prinser blevet fædre til fire – dog med lidt hjælp fra Hong Kong, Tasmanien og Paris/Schweiz.

Far: Kronprins Frederik, 43.
Mor: Kronprinsesse Mary, 40.
Prinserne og prinsesserne: Christian, 6, Isabella, 5, Vincent og Josephine, 1.

Tori Spelling: Du er inviteret med til undfangelsen
Tori Spelling, nok bedre kendt som den dydige Donna Martin fra "Beverly Hills 90210", er sidenhen blevet en ægte realitystjerne. I tv-serien "Tori og Dean: Home sweet Hollywood", følger man familiens vækst helt tæt på fra assistentens indkøb og sidenhen aflæsning af graviditetstesten! Efterhånden som familien vokser, fylder de også bogstavelig talt mere på sendefladen, og det er i lige så høj grad de små, der tiltrækker seere og medlæsere på hjemmesiden, der minder mest om et privat fotoalbum.

Mor: Tori Spelling, 38.
Far: Skuespiller Dean McDermott, 45.
Børnene: Liam Aaron, 5, Stella Dorren, 3, Hattie Margaret på 7 måneder og babyfrøet i mors mave på 4 måneder.

Hollywoodkendisser, stjernekokke og Europas royale plejer at have fingeren på pulsen, når det gælder de nyeste trends. Denne gang er de i bogstaveligste forstand med til selv at skabe den. Det er nemlig børn – og jo flere jo bedre. Mød de (børne)rige forældre her.

Brangelina: De forenede nationer – i en familie
Brad Pitt og Angelina Jolie er for længst blevet til "Brangelina". På samme måde er deres multikulturelle børneflok smeltet sammen til en stor lykkelig familie, som gerne tager på tur sammen og ikke er så øko-korrekte, at ungerne nægtes chips og sodavand – heller ikke på åben gade.

Mor: Angelina Jolie, 36.
Far: Brad Pitt, 47.
Børneflokken: Angelinas adoptivbørn Max, 10, og Zahara, 6. Deres første fælles Shiloh, 5. Pax på 7 år, som de hentede sammen, inden de blev forældre til tvillingerne Knox og Vivienne, 3.

Foto credit for galleriet: Bulls, Polfoto, All Over, Peter Hauerbach, Michael Stub, Klavs Bo Christensen m.fl.

Prins Joachim: 3 drenge og 1 pige  

Far: Prins Joachim, 42.
Mor: Grevinde Alexandra, 47.
Mor: Prinsesse Marie, 36.
Prinserne og prinsessen: Nicolai, 12, Felix, 9, Henrik, 3 og prinsessen, 4 måneder.