Gwyneth Paltrow og Chris Martin: Det er slut
SPONSORERET indhold

Gwyneth Paltrow og Chris Martin: Det er slut

Skuespilleren og sangeren har offentliggjort, at de skal separeres.

Af:: ALT for damerne Foto: Getty Images
26. mar. 2014 | Livsstil | ALT for damerne

For mange har Coldplay-forsanger Chris Martin og skuespiller Gwyneth Paltrow nok været et af de par, der - trods deres stjernestatus - har virket som nogle, der rent faktisk ville holde sammen. Men nu er det slut. 

Det annoncerer parret på Gwyneth Paltrows livsstilsblog Goop.com, hvor de skriver, at de skal separeres. Det sker efter et 11 år langt ægteskab, hvor de har nået at få to børn sammen: Apple Blythe Alison Martin født 14. maj 2004 og Moses Bruce Anthony Martin, født 8. april 2006. 

"Det er med hjerter fyldt med sorg, at vi har besluttet at lade os separere. Vi har arbejdet hårdt i mere end et år, noget af tiden sammen, noget af tiden hver for sig, for at se, hvad der kunne være muligt imellem os, og vi er kommet til den konklusion, at selvom vi altid vil elske hinanden meget højt, vil vi fortsætte som separerede," lyder det i parrets meddelelse, som fortsætter:

"Vi er, ikke desto mindre, og vi vil altid være en familie, og på mange måder er vi tættere, end vi nogensinde har været. Vi er først og fremmest forældre til to fantastisk vidunderlige børn, og vi beder om, at deres og vores rum og privatliv vil blive respekteret i denne svære tid."

LÆS OGSÅ på HER&NU.COM: Så søde er Gwyneth Paltrows børn

Gwyneth Paltrow og Chris Martin er kendt for at være et meget privat par, som kun relativt sjældent har optrådt på den røde løber sammen, og parret håber derfor på, at deres privatsfære kan fortsætte i den svære tid, skriver de. Opfordringen er formentlig en klar hentydning til den kulørte del af pressen, hvis mantra traditionelt er: Er vi med til brylluppet, skal vi også være med til skilsmissen. 

Meldingen om separationen kommer efter et vanskeligt år for Gwyneth Paltrow med rygter om en affære med en gift mand samt en noget mystisk historie om, at hun skulle have gjort alt, hvad hun kunne, for at forhindre en afslørende portrætartikel om sig selv i det amerikanske magasin Vanity Fair. Magasinets chefredaktør afviser, at skuespilleren skulle have haft held til- eller forsøgt på- at stoppe historien, men skriver i en leder i magasinet, at han selv valgte at trække historien tilbage, fordi forventningerne til dens afsløringer nu var så høje, at den slet ikke ville kunne leve op til det. 

Hvad der er op og ned i de historier, er det vist kun de nærmest involverede, som kan vide, men når det kommer til spekulationerne om Gwyneth Paltrows privatliv og knas i ægteskabet, er de altså nu bekræftet af parret selv, der, måske for at understrege deres pointe om, at de fortsat holder af hinanden, har uploadet et sødt polaroidfoto af sig selv. Se mere på Goop.com. 

LÆS OGSÅ: Se Pamela Andersons fantastiske forvandling