Kim Kardashian er tilbage
SPONSORERET indhold

Kim Kardashian er tilbage på Instagram efter tre måneders pause

Og hun har vist et budskab til verden.

Af:: Sara Wilkins Foto: gettyimages
04. jan. 2017 | Livsstil | ALT.dk

Hendes sidste opdatering var 13 uger gammel, men nu er Kim Kardashian igen aktiv på sin Instagram-profil.

Det har ellers vakt stor opsigt, at den 36-årige tv-personlighed, som normalt ikke er bleg for at stå i rampelyset, har været usædvanligt stille på sociale medier de sidste mange uger.

Det er nemlig ikke meget, vi har hørt fra Kim Kardashian, siden hun blev udsat for et voldsomt røveri i oktober i Paris, som hun besøgte i forbindelse med modeugen, hvor hun ifølge franske myndigheder fik stjålet smykker til en værdi af mindst otte millioner euro. 

De sidste uger har rygterne desuden svirret om en mulig skilsmisse mellem hende og musikeren Kanye West, der ifølge New York Times blev indlagt på hospitalet med begrundelsen "udmattelse" efter at have aflyst dele af sin USA-tour i december.

Rapperen gjorde dog tilsyneladende sit til at mane rygterne til jorden, da han postede nedenstående foto af sin hustru og deres to børn, North og Saint West, og ønskede sine godt 26 millioner Twitter-følgere en glædelig jul.

Og Kim Kardashians "renæssance" på Twitter og Instagram kunne også tolkes som en reaktion på skilsmisse-rygterne. De første opdateringer på Instagram og Twitter har i hvert fald familien som gennemgående tema:

family

Et billede slået op af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den