Se de stilfulde kvinder med deres guldklumper
SPONSORERET indhold

Se de stilfulde kvinder med deres guldklumper

Af: ALT for damerne
11. maj. 2014 | Livsstil | ALT for damerne
Getty Images

I anledning af mors dag har vi fundet en stak fine billeder af stilikoner og kendiskvinder sammen med deres guldklumper. Hurra for deres livs vigtigste rolle; mor!

Nicole Richie med datteren Harlow Madden, som hun har med rockstjernen Joel Madden fra bandet Good Charlotte. Sammen har de også sønnen Sparrow.

Getty Images

Madonna med datteren Lourdes.

Getty Images

Angelina Jolie med døtrene Zahara, Shiloh og Vivienne og sønnen Knox Léon. De tre sidste har hun fået med Brad Pitt, mens Zahara er adopteret. Det gælder i øvrigt også sønnen Pax, der ikke ses på billedet.

Getty Images

Kate Hudson med sønnen Rider Russell, som hun har fra et tidligere ægteskab med sangeren Chris Robinson, og sønnen Bingham, som hun har med forsangeren fra Muse, Matthew Bellamy.

Getty Images

Victoria Beckham med datteren Harper Seven, der er den yngste i flokken på fire børn. Og i øvrigt også den eneste datter, hende og manden David Beckham har.

Getty Images

Katie Holmes med datteren Suri, hun har fra sit tidligere ægteskab med Tom Cruise.

Suri er i medierne kendt for at være en yderst velklædt lille dame med hang til mærkevarer (eller er det moren?) Så meget, at hun ligger navn til en sarkastisk, amerikansk blog, der har riven ude efter diverse Hollywood-kendisser. Tag et kig - den er ikke helt kedelig.

Getty Images

Victoria Secret-modellen Miranda Kerr har sammen med skuespiller Orlando Bloom denne lille charmetrold; Flynn.

Getty Images

Britiske Sienna Miller, der både kan skrive designer og skuespiller på visitkortet blev i 2012 mor til sit første barn, datteren Marlow, som hun har med skuespiller Tom Sturridge.

Getty Images

Gwyneth Paltrow, der fornyligt kunne afsløre, at hun er blevet single efter 10 års ægteskab med Coldplay-forsanger Chris Martin. Sammen har de datteren Apple og sønnen Moses.

Getty Images

Gisele Bundchen fik en del opmærksomhed, da hun lagde et billede på Instragram, hvor hun ammede datteren Vivian, mens hun fik ordnet hår og negle inden et fotoshoot - kær, det er hun i hvert fald!

Getty Images

Som snydt ud af næsen på sin mor, Kate Moss. Det er der nok mange, der tænker om datteren Lila Grace, som supermodellen har med eksen forlagsmanden Jefferson Hack.

Getty Images

Jessica Alba med den yngste af sine to døtre; Haven, som hun har med producer Cash Warner. Deres ældste pige hedder Honor.

Getty Images

Michelle Williams blev enlig mor til datteren Matilda, da eksen Heath Ledger døde af en overdosis tilbage i 2008, da Matilda var kun knap tre år gammel. Det er ikke svært at se, hvem hendes far er!

Getty Images

Sarah Jessica Parker har sammen med skuespiller Matthew Broderick døtrene Marion og Tabitha, der kom til verden ved hjælp af en rugemor. Desuden har de sønnen James Wilkie.