Nikolaj Coster-Waldau Vanity Fair
SPONSORERET indhold

Nikolaj Coster-Waldau på forsiden af Vanity Fair

Det er stort – en dansker på forsiden af det velrenommerede amerikanske magasin Vanity Fair.

Af:: Mi Skjold Brix
26. mar. 2014 | Livsstil | ALT for damerne

Sammen med fire andre skuespillere fra serien "Game of Thrones", som Nikolaj Coster-Waldau spiller med i, slænger han sig på en klippeskråning på forsiden af Vanity Fairs apriludgave. Det gør han i anledning af en artikel i bladet, hvor medskaber og producent af serien, David Beinoff, fortæller, hvordan den blev en realitet.

Game of Thrones udspiller sig i en middelalderverden af riddere, sværd og magt er blevet enormt populær i flere dele af verden ikke mindst i USA. Selveste præsident Barack Obama skulle efter sigende være så stor fan, at han får lov at se nye afsnit før alle andre. Det forklarer David Beinoff i en mail til Vanity Fair.

Nikolaj Coster-Waldau spiller i serien rollen som ridderen Jaime Lanister, der gør sig voldsomt bemærket i allerede første afsnit, som blev sendt i USA 17. april 2011.

- Det er sådan en fed start for enhver rolle, siger han til Vanity Fair og uddyber:

- Med mig, der skubber et barn ud af vinduet, mens jeg har sex med min egen søster og så siger jeg: "Hvad jeg ikke gør for kærlighed", siger Nikolaj, der vandt afstemningen om Danmarks Dejligste Mand, vi afholdte tidligere i marts.

Men en ting undrer os: hvorfor er Coster Waldau den eneste på billedet, som ikke ser ud til at være "klædt ud"??

Game of Thrones er baseret på George R. R. Martins romaner i serien "En sang om is og ild".