Se Pamela Andersons fantastiske forvandling
SPONSORERET indhold

Se Pamela Andersons fantastiske forvandling

Fra trashet beach babe til sofistikeret femme fatale. Pamela Anderson har fået noget af en makeover.

Af: ALT for damerne
21. mar. 2014 | Livsstil | ALT for damerne

Den tidligere Baywatch-stjerne har fået en såkaldt "pixie cut", reducerede brystimplantater og en noget mere elegant garderobe.

I dag er hun 46 år og har måske aldrig set mere smuk og selvsikker ud i fotoserien på det franske magasin Purple.fr's website.

Her fortæller hun, hvad der har fået hende til at smide de lange lokker til fordel for en helt kortklippet frisure.

- Jeg kan godt lide at være modig. Det var ikke planlagt, fortæller Pamela Anderson, som til en fotoskydning blev opfordret til at vise sit ansigt mere af en make-up artisterne.

- Jeg havde NY maraton for Haiti på vej og tænkte, hmmm, det her kunne måske være praktisk, tilføjer Pamela Anderson, som altså åbenbart også er maratonløber. 

Hvis man tror, at den "blonde brystbombe", som de mere kulørte medier ofte har døbt hende, er lige så overfladisk som hendes tv-karriere kan give indtryk af, tager man tilsyneladende fejl. I hvert fald kom inspirationen til frisuren fra hendes yndlingsfilm: "Au bout de souffle" af Jean Luc Godard, der er en af de mest berømte franske nybølgefilm fra 60'erne, som havde en kortklippet, blond Jean Seberg i hovedrollen (se de smukke billeder af hende i sin glansrolle her).

De fleste amerikanske kvinder foretrækker langt hår, mener Pamela Anderson.

- Men det er bare ikke klædeligt for evigt. Derudover er jeg ikke knyttet til mit "image". Jeg ved faktisk, hvem jeg er ud over det hår. Det var en lettelse mere end noget andet at give lidt slip på det.

- Ikke for at blive for personlig, men det hjalp mig også ud af en "situation", der ikke var rigtig, tilføjer hun lidt kryptisk til Purple.fr.