banner image

8 NUMRE AF ALT FOR DAMERNE     KUN 200 KR.    SPAR 32%

BESTIL HER

Kom med til ALT for damernes Kvindeløb – Danmarks hyggeligste!   BESTIL HER

Brd. Prices restaurant i Tivoli

Brd. Price har åbnet restaurant i Tivoli

"Måske er vi ligefrem trendy"

Da Tivoli den 12. april slog dørene op for endnu en sæson i den gamle have, slog også brødrene Price dørene op for deres nye restaurant, Brødrene Price i Tivoli. Brødrene har dog ikke planer om flere nye restauranter, siger Adam Price til ALT for damerne.

Restauranten, der kan rumme 170 gæster, har til huse midt i Tivoli i den gamle glassal, og selvom det er brødrenes anden restaurantåbning på under et år, har James og Adam Price ingen planer om for alvor at skifte branche.

– Vi har ingen planer om at udvide. Det her var exceptionelt, fordi vi blev tilbudt de her fantastiske lokaler. Vi laver stadig musik, manuskripter og teater, det er bare blevet en mere fyldig del af vores arbejde, at vi også er restauratører, forklarer Adam, som lige nu skriver på tv-hittet Borgen, mens James øver til Cirkusrevyen. 

Og Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst, lægger heller ikke skjul på, at brødrenes kendisfaktor spillede ind, da de blev tilbudt lokalerne.

– Brødrene Price er jo nærmest blevet kult, så jeg håber da, at mange vil tage til København for at besøge deres restaurant og slå besøget sammen med en tur i Tivoli.

Læs også: Styr dig, din lumske vægt!

Brødrene Price i Tivoli tilbyder både frokost – og middagsmenuer, der vil være holdt i traditionel, dansk stil. Frokostmenuen vil hovedsagligt bestå af højtbelagt smørrebrød, og aftenmenuen vil blandt andet byde på forloren hare og helstegt kylling i gryde. Og Lars Liebst er godt tilfreds med den klassiske, danske stil.

–I Tivoli synes vi det er vigtigt at være tro mod sit eget dna, og det traditionelle danske passer godt til Glassalen. Tidsskrifter som New York Times skriver også så positivt om det danske køkken, så måske er vi ligefrem trendy.

Læs også: Få Lone Kühlmanns favoritopskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok