Erik Bjørn og kæresten Cathrine, som han forelskede sig i en måned efter sin kones død.
SPONSORERET indhold

Erik fik en ny kæreste en måned efter sin kones død

Ingen skal pege fingre ad mig, fordi jeg prøver at leve mit liv videre, siger Erik Bjørn, som fandt sin nye kæreste en måned efter sin kones død.

Af:: Majbritt Lacuhr Foto: Erik Bjørn
26. feb. 2014 | Livsstil | ALT for damerne

"Erik er i et forhold med Cathrine Palm Axel". Sådan lyder den statusopdatering, Erik Bjørn deler med sine venner på Facebook mandag 1. juli 2013. Lige siden han tilfældigt mødte Cathrine, har forvirrede sommerfuglene basket rundt i maven på ham. Han er forelsket. Blot en måned tidligere er hans hustru blevet begravet efter at have tabt kampen til kræft, 48 år gammel

Nogle har kigget – og været ved at køre galt af samme årsag – på gaderne i Taarbæk, når han er kommet gående hånd i hånd med sin nye kæreste, fortæller Erik Bjørn til ALT for damerne denne uge (nr. 9/2014)

– Det ville jeg sikkert også selv gøre, tilføjer han.

LÆS OGSÅ: Hvordan (og hvor længe) skal man sørge?

Fra elskende til patient/plejerforhold
Men han har valgt at stå ved sin nye kærlighed, selvom nogle har haft svært ved at forstå, at det var muligt at forelske sig så hurtigt igen efter sin kones død.

– Efter Majs død befandt jeg mig i et totalt tomrum. I det sidste forløb, det sidste halve år af hendes liv, ændrede vores liv og vores forhold sig helt naturligt. Vi var stadig meget tætte og fortrolige, men fra at være meget elskende og sensuelle, fysisk tætte, blev det mere et patient/plejerforhold, eftersom det i høj grad var mig, der passede hende her i vores hjem. Der var selvfølgelig ikke overskud til noget intimt. Ingen havde nusset mig i nakken eller holdt mig i hånden. Jeg havde holdt i hånden..., siger han.

Til dem der måtte tænke, at han skulle have ventet med at komme videre, siger han:

– Jeg har elsket og æret Maj. Jeg har gjort alt for hende, og det vidste hun også godt. Og så er der altså ikke nogen, der skal pege fingre ad mig, fordi jeg prøver at leve mit liv videre. Hvis Majs sygdom har lært mig noget, så er det, at man skal leve livet, mens man er her. Der er bare ingen garanti for, at vi alle bliver 90 år!

LÆS HELE INTERVIEWET MED ERIK BJØRN I DENNE UGES ALT FOR DAMERNE 9/2014.