Lær Linse Kessler bedre at kende helt privat.
SPONSORERET indhold

Linse Kessler: ”Sex betyder ikke noget særligt for mig lige nu”

Linse Kessler er kendt for Skandinaviens største barm og som omdrejningspunktet i ”Familien på Bryggen”. Og for at sige lige, hvad der passer hende. Det gjorde hun også, da ALT for damerne mødte hende på Bryggen og bad hende om at sætte ord på nogle af overskrifterne fra sit liv.

Af:: Redaktionen Foto: Franne Voigt
09. nov. 2015 | Livsstil | ALT for damerne

Af: Marie-Louise Truelsen

Skønhed

– Jeg har ikke skønhed med fra Vorherre. Jeg har aldrig været hende, hvor folk sagde, hun er da en flot pige – eller – hvor er hun køn hende Linse. Jeg har heller ikke været sådan grim i det, synes jeg selv. Men jeg er meget charmerende, og jeg har et flot smil, til trods for at jeg har ødelagt min overlæbe så meget, som jeg har. Nu er der faktisk udsigt til, at vi kan redde den lidt. Jeg fik den i sin tid fyldt frygteligt op med alt muligt lort. Det har jeg fået ud ad flere omgange, så der er intet i den læbe mere. Men jeg har et kæmpe ar hele vejen langs kanten, og det er det, der gør, at overlæben ser så stor ud. Jeg har snakket med plastikkirurgerne det sted, hvor jeg får fedt i hovedet og ansigtsløft, og når jeg får mere ro på, vil de gerne prøve at lave læben, så den ikke er så bred. Det er virkelig back to nature – og årh, det vil jeg rigtig gerne.

LÆS OGSÅ: Rasmus Tantholdt: "Det er svært at føle, at du svigter andre mennesker"

– Jeg skal også have lavet mine bryster mindre. Der er to liter i hvert bryst nu. Det er virkelig meget. Men jeg har været rigtig glad for dem, og hvis det ikke var, fordi det ene bryst er begyndt at kapsle og blive hårdt, så havde jeg beholdt dem nogle år endnu. Jeg er lige nu i forhandling med lægerne om, hvor meget der skal ud. De vil have, at jeg skal ned på 1200 ml i hvert bryst, men det vil jeg ikke, for det betyder, at jeg så skal have løftet mine bryster, for at de ikke skal blive kedelige. De må gerne dingle lidt, men sgu ikke helt nede ved knæene. Derfor siger jeg, at jeg kun vil ned på 1500 ml, og så håber jeg, at vi kan mødes på 1400.

Hvorfor fik du lavet dine bryster i sin tid?

– Det gjorde jeg, fordi jeg aldrig havde fået nogen fra naturens hånd. Og så stak det bare af for mig. Jeg fik tre sæt på et år. 800, 1600 og 2000 ml – da jeg var 32. Og så sluttede jeg lige af med fuldt ansigtsløft og pandeløft. Fire narkoser, fuld skrald. Jeg gider ikke se gammel ud. Jeg har ikke noget imod at ligne en på 49, men jeg vil være en på 49, hvor folk siger – og jeg selv siger: "Hold kæft, du ser godt ud. Du holder dig godt". Jeg ved godt, at jeg ikke er teenager, og jeg prøver ikke at ligne en på 20.

LÆS OGSÅ: Mor-bloggeren Trine blev forladt af faren til sin søn - nu blogger hun om at være enlig mor

Tænker du over de signaler, du sender til unge piger, der er utilfredse deres udseende?

– Nej, det er jeg ikke bekymret over. Mine bryster er så store, at de unge piger bare tænker: Er du gal en pauseklovn! Jeg tror ikke, at der er nogen, der sidder og får lyst til at få så store bryster. Og drengene griner bare lidt og tænker, er du gal, nogle kasser hun har, og så er det overstået. Så snakker vi om deres hunde. Det er det, jeg elsker ved ungerne, de er så umiddelbare. De dømmer ikke.
Hvor går din grænse for skønhedskirurgi?

– Den går ved Botox. Det er jeg gået væk fra. Selv den type, som jeg fik, bliver testet lidt på dyr, og jeg kan ikke gå rundt og skrige til folk, at de skal behandle dyrene ordentligt, hvis jeg selv får Botox. Der er stadig nogle små mus, der sidder helt lammede, og det kan jeg ikke holde ud. Jeg går heller ikke i lædersko, jeg har ikke dun i mine dyner og mine dunjakker er givet væk.

Slap dog af 

– Det hedder min nye bog, fordi det er noget, jeg siger rigtig meget. Jeg var lidt bange for, at det ville komme til at lyde som en skideballe – jeg ved selv ikke noget værre end at føle, at jeg bliver talt ned til af en bogtitel. Men når jeg siger "slap dog af", er det for det meste i betydningen "så er det vist heller ikke værre". Jeg synes, at folk kører op i en spids over bittesmå ting, som det slet, slet ikke er nødvendigt at blive i dårligt humør over. Men folk skaber problemer, enten fordi de keder sig, eller fordi de er for fintfølende.

– Jeg er selv rigtig dårlig til at slappe af. Jeg fik også mavesår sidste år, og det måtte komme. Jeg vidste udmærket, at der ville ske et eller andet. Jeg påtager mig for meget. Jeg vil så gerne gøre det hele, både for min egen skyld og for de folk, der har brug for mig. Jeg læste forskellige ting om stress og tænkte: Du gode gud, det skal fandeme ikke ske for mig, men jeg tænkte også, det er sådan noget, der sker for naboen. Ikke for mig. For jeg er meget stærk, og det er ikke mig at gå ned på den måde. I stedet fik jeg så det mavesår, og jeg er sikker på, at det var min krop, der sagde stop.

LÆS OGSÅ: ”Hvis vi havde ventet til kl.11, havde hun været død”

Hvordan prøver du at undgå stress og mavesår fremover?'

– For eksempel prøver jeg at lade være med at dobbeltbooke mig selv, som jeg ellers godt kan komme til. Men vi arbejder så meget lige nu med optagelser af 12 nye afsnit af "Familien fra Bryggen". Det er jo ikke skuespil, så det er svært at planlægge, og pludselig har vi lige optaget fire timer mere, end vi havde regnet med. Hvis min booker ringer og siger, at der er syv jobs til mig i næste måned, så siger jeg kun ja til et eller to af dem. Og jeg lægger dem, så jeg ved, at jeg kan overskue dem, huske dem og have lyst til dem. For når jeg kommer ud til et arrangement, står der tusindevis af mennesker og venter på mig. Masser af søde børn, der vil vise mig deres hund eller kanariefugl. Det er faktisk pissehyggeligt, og det er jo en kæmpe gave, at der står tusinde børn og siger: "Vi elsker dig, Linse!" Men jeg er virkelig "på", når jeg er ude, så jeg vil ikke tænke: Åh nej, jeg orker det ikke. Og selvom både TV3 og vores produktionsselskab Metronome behandler os pænt, så er det bare gået op for mig, at det til syvende og sidst kun er mig, der passer på mig.

Linse med sin mor, datteren Geggo og Geggos kæreste, Cengiz.

Sundhed

– Jeg er ikke særlig sund, men jeg er vegetar. Og det er jeg på grund af manglen på dyrevelfærd. Jeg har aldrig været den store kødspiser, og de sidste ti år har jeg spist økologisk kød, hvis jeg har spist kød. Men på et tidspunkt så jeg et billede af en so, der lå fastspændt med sine smågrise, og det billede slog benene væk under mig. Jeg kunne slet ikke overskue det, og det er sådan, vores grise lever, hvis de ikke er økologiske. De økologiske lever lidt bedre og får lidt frisk luft. Men nej, jeg kan ikke være med til at spise mine venner mere. Jeg elsker dyr. Det er det samme, som hvis jeg spiste min hund Chino på torsdag – det kan jeg ikke.

– Selvom jeg er vegetar, spiser jeg ikke vegetarmad. Jeg kan ikke lide grøntsager. Jo, jeg kan lide ærter, majs og peberfrugter. Det er dog ved at blive lidt bedre, for jeg har fået sådan en Chilimili-shop lige hernede på gaden, og der får jeg forskellige smagsprøver med hjem. Jeg spiser også min faste falafel hver eneste dag, for det er jo kikærter med masser af protein. Jeg er halvt englænder, så jeg spiser også masser af baked beans. Og pomfritter. Jeg elsker pomfritter og spiser dem hver dag. Indtil jeg fandt ud af, at der ryger delfiner med i nettet, når de fanger tun, spiste jeg også tun, men jeg kan ikke holde ud, at delfinerne dør – og hvorfor er det egentlig mere synd for delfinerne, end det er for tunene? Så nu spiser jeg ikke fisk mere. Jeg synes bare, at vi skal leve i en verden, hvor vi lader dyrene være, så de kan få lov til at dø af alderdom.

LÆS OGSÅ: Mia blev dømt steril efter kræft: ”Jeg er mor til to mirakelbørn”

Hvad betyder din kost for dit helbred, tror du?

– Da jeg begyndte at lave min kost om, tabte jeg syv kilo, for nogle dage fik jeg kun spist to romkugler og nogle pomfritter, så jeg blev nødt til at tænke lidt over, hvad jeg spiser. Men det er ikke altid, jeg kan overskue at lave mad, og så er jeg heller ikke den store kok. Normalt er mit komfur fyldt med tøj, som jeg flytter, når jeg skal lave baked beans og en omelet. Mopper – min mor – laver en grøntsagsdrik til mig to-tre gange om ugen. Den smager så forfærdeligt. Men jeg drikker den. Også bare for Moppers skyld, for hun er så stolt over, at hun har stået og lavet den. Men ingefær, broccoli, alt det der – ÅH – det smager forfærdeligt. Mopper er så skidesund. Hun er stort set også holdt op med at spise kød, det er kun, hvis min bror, Mikkel, kommer, at hun gør
det. Mikkel synes, det er helt skørt ikke at spise kød – vi dør af ikke at spise kød, siger han. Men man behøver altså ikke alt det kød, og hvis det ikke er hakket, så ligger det derinde i tarmen og rådner. Og desuden – mit lort lugter næsten
ikke. Det er, fordi der ikke er kød i. Det lugter ikke af roser, vel, men det lugter ikke så slemt.

Sex

– Jeg har ikke haft sex i et år og fire måneder. Jeg har ikke tid til at flirte eller jage. Og jeg er så skidesart. Det skal altså være noget lækkert, ellers er det lige meget. Jeg er også i en form for overgangsalder, og jeg tror, at det gør, at man får mindre sexlyst. Jeg plejer faktisk at være meget liderlig, men det er jeg altså ikke nu. Man kan sige, at sex åbenbart ikke betyder noget særligt for mig nu, men når det er der, er det stadig dejligt, og så vil jeg gerne have mere. Min eks-fyr, som jeg holdt op med at se, da vi begyndte at lave "Familien fra Bryggen" for fire et halvt år siden, var det bedste sex ever, og jeg ved, at hvis jeg skal finde en, der laver lige så god sex med mig, som han gjorde, så skal der altså kysses en masse frøer først. Det orker jeg ikke.

– For mig er god sex, at man gerne vil have mere, også selvom man ikke gider. Det er der, hvor man bare vil sidde i sofaen uden sminke og med produkter i håret og se en film, fordi man er træt, men hvor man så alligevel godt gider sex, fordi det er så dejligt med lige præcis ham. Jeg tænder på mænd, der er lidt højere end mig. Og jeg kan også godt lide, når de har lidt muskler. Før var det bodybuildere, der var helt over-tussede – og det er stadig fedt – men jeg må gå lidt på kompromis, for jeg nærmer mig jo selv udløbsdatoen. Før kunne jeg godt lide dem en del yngre end mig selv, nu vil jeg gerne have dem lidt tættere på min alder. Det handler jo også om, at min røv ikke er trænet – den sidder ikke helt, hvor den skal – så jeg skal finde en, der stadig bliver imponeret. Jeg kan ikke imponere dem på 27 mere.

Skæve og skrøbelige eksistenser 

– Jeg er jo selv en af de skæve. Jeg er bare meget, meget stærk, og det er ikke alle, der er det. Jeg ville nogle gange ønske, at jeg kunne tage noget af min styrke og give den til dem, der mangler, og så bare lave noget mere styrke selv, for jeg vil jo ikke af med den. Det kan man så desværre ikke, men jeg prøver alligevel.

– Jeg har for eksempel Moster Niller boende. Han er min homoven og min au pair. Han passer mine hunde og handler ind, hvis jeg har brug for det. Han er 24 år, og jeg kan godt mærke, at han skal kæmpe for at få lov at være den, han er. Han skal høre så meget på folks jantelovs-pis, det er utroligt, at folk ikke kommer videre. Så nyt er det sgu da heller ikke med bøsser. Jeg kan mærke, at han har brug for, at jeg pepper ham lidt op nogle gange. Han har brug for noget af min styrke, for han finder sig i for meget.

Er du selv god til at sige fra?

– Jeg ville også selv blive drillet, hvis jeg lod mig drille. Før, da jeg var semikendt, fordi jeg var Mikkel Kesslers søster og havde store bryster, var folk sgu ikke særlig søde. Jeg har delt mange flade ud, kan jeg godt sige. Jeg gider ikke finde mig i det. Jeg har også selv lavet masser af fejl, og jeg siger ikke, at jeg perfekt nu, men jeg går altså ikke rundt og stikker folk ned mere. Det er nu ikke, fordi mit temperament er blevet så meget mere roligt, men jeg har en kontrakt med TV3, der siger, at hvis jeg kommer ud i noget eller får en dom, så laver jeg ikke fjernsyn mere. Og det ville jeg være ked af, for jeg elsker det.

– Efter "Familien på Bryggen" er jeg blevet kendt for, hvem jeg er, i stedet for at være kendt for, hvordan jeg ser ud. Der er da stadigvæk haters, der skriver "klamme, billige luder" og den slags, men hvor jeg i starten tænkte meget over det og måske lukkede dem ude fra min profil, lader jeg det bare stå i dag, for mine fans skal nok klare det. Fem minutter efter, at nogen har skrevet noget grimt, er der 57 kommentarer fra mine fans, der siger: "Fis dog af!" Så stor hånd til dem. De er fantastiske. De griber mig.


På optagelse til flere episoder af "Familien på Bryggen", som Linse elsker at lave.

Stephanie 

– Min datter, Stephanie – Geggo – er en meget stor del af mit liv, ligesom mine dyr er. Og når man er på højde med mine dyr, så er det det højeste, ha, ha. Nogle gange har Geggo været lidt utilfreds og har sagt: "Hvordan kan du sige, at du elsker dine dyr lige så højt som mig? – du skal elske mig mere". "Jamen, jeg elsker jer lige meget", svarer jeg – og det er meget. "Men vi kan også bare sige, at jeg elsker mine hunde lige så højt, som jeg elsker dig". Det, synes hun, er bedre.

– Jeg skal være mormor, og det er så fantastisk. Der er mange, der siger, gud, bliver du så ikke gammel. Næh, ikke ældre, end jeg er, siger jeg så. Og hvis det får mig til at føle mig gammel at blive mormor, så tager jeg det med. Jeg skal være sådan en frisk mormor, der kommer til at give mit barnebarn slik, sodavand og pomfritter, og jeg skal lære hende at bande. Jeg ved, at hendes forældre er så sunde, så det skal nok gå alligevel. Og så håber jeg, at jeg får lov til at låne hende rigtig meget.

– Jeg har det her scanningbillede af lillepigen, og jeg havde aldrig troet, at jeg skulle rende rundt og vise folk sådan et billede. Alle har sagt, bare vent, det er kæmpestort at blive mormor, og jeg har sagt, ja, ja, det gider jeg ikke høre på. Men nu kan jeg godt se det, det er jo en del af mig, og min selvglæde blusser op i mig. Jeg glæder mig så sindssygt. Mopper, mig, Geggo og lillepigen – fire generationer af kvinder. Det bliver så vildt. Jeg er også så glad for, at Mopper når at opleve det, hun er jo ikke helt ung længere. Mopper var alene med mig, da jeg var lille, jeg var alene med Geggo, men Geggos datter får en far, og det har vi talt meget om, for det er jo på en måde lidt underligt. Men han er den sprødeste fyr, og han passer så godt ind i vores familie, så det er helt perfekt. 

LÆS OGSÅ: "Jeg kan dø af én enkelt druktur"

LÆS OGSÅ: "Jeg var mest ulykkelig, da jeg skovlede flest penge ind"