Sanne Salomonsen
SPONSORERET indhold

Sanne Salomonsen tvunget til at sælge sit hjem

Jeg var så ked af det, at jeg glemte at spise, fortæller den 58-årige sangerinde.

Af:: Louise Gade Sig Foto: Fotograf: Elona Sjøgren. Lokation: Restaurant Brdr. Price.
19. nov. 2014 | Livsstil | ALT for damerne

– Da jeg så huset første gang, følte jeg mig hjemme, min sjæl havde det godt, og det var bare mit sted, fortæller sangerinden Sanne Salomonsen i et interview i denne uges ALT for damerne (nr. 47, 2014).

Det er hendes tidligere hjem, hun taler om. En okkergul villa på Lysagervej i Charlottenlund der i 12 år dannede rammen om Sanne Salomonsens liv. Det var hendes ”helle,” som hun udtrykker det. En katedral fuld af sjæl. På 325 kvm.

–  Jeg har så mange minder derfra: Mig selv, der blev syg og kæmpede mig tilbage (Sanne Salomonsen blev ramt af en blodprop i hjernen i 2006, red.), min søn og alle hans kammerater, der var på besøg, min gamle mor, der blev syg og døde, og alle selskaberne med mine venner. Det var mit livs hus, siger hun.

Sådan var det lige indtil den dag for halvandet år siden, hvor hendes daværende bank, den kriseramte EBH-bank, meddelte hende, at hun var nødt til at sælge sit hjem.

– Banken havde finansieret købet, og da den krakkede, ville de have deres penge. Og da jeg jo ikke som så mange andre i branchen er stormillionær, kunne jeg ikke bare gå ud og finde pengene et sted, så banken forlangte, at jeg solgte mit hus. Det var midt i krisens tid, så jeg fik ikke så meget for det, som jeg burde have fået, derfor var der en gæld tilbage. Samtidig døde min gamle mor midt i det hele, der var røde tal overalt i mit liv, så jeg var så ked af det, at jeg glemte at spise, og kiloene raslede af mig. Det var virkelig noget lort, men det er ved at være overstået nu, siger Sanne Salomonsen, som tog konsekvensen og solgte ikke bare sit hus, men også store dele af sin garderobe, støvler, smykker og parfumer på et loppemarked.

Derefter flyttede hun ind i en Østerbro-lejlighed på 60 kvm – med plads til en seng, en sofa, et spisebord, et lille køkken og hendes to hunde. Her bor hun stadig, men i erkendelse af, at hendes ”sjæl har brug for mere plads,” som hun siger, flytter hun snart i en større lejlighed i nærheden.

Læs resten af interviewet med Sanne Salomonsen i denne uges ALT for damerne (nr 47, 2014).

En stor tak til Brødrene Price, der stillede de smukke lokaler hos Restaurant Brdr. Price til rådighed, da vi skulle fotografere Sanne Salomonsen. Bestil bord og se menu på Brdr-price.dk.



LÆS OGSÅ: Lær at meditere og få mere overskud

LÆS OGSÅ: Vi tester: Yoga- og meditations-app's

LÆS OGSÅ: Få velvære i krop og sjæl