Soulshock
SPONSORERET indhold

Soulshock mistede sin kone: ”Jeg har brug for at snakke om, hvor smukt et menneske hun var”

Soulshock mistede sin kone i en tragisk ulykke for halvandet år siden. Vi mødte ham til et ærligt og rørende interview om den svære sorg.

Af:: Sara Gerlach Madsen Foto: Barry J. Holmes
26. okt. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

For godt halvandet år siden mistede den 48-årige producer og sangskriver Carsten "Soulshock" Schack sin kone i en tragisk ulykke. I dag ved han, hvor vigtigt det er at tale om sorgen, og han er begyndt at arbejde mindre, så han har mere tid sammen med sin 12-årige søn, Nicolaj. Det fortæller han i et eksklusivt interview med ALT for damerne, der er på gaden på torsdag d. 27. oktober.

Mødet med livets skrøbelighed har for Soulshock været med til at sætte alting i perspektiv, og han mener selv, at han har forandret sig en hel del i løbet af det seneste halvandet år.

- Man går jo gerne rundt og brokker sig over alle mulige småting i sit liv. Det gjorde jeg i hvert fald, men når man går igennem det, jeg går igennem, så skifter dit fokus altså. Det er næsten som at komme tilbage til dig selv, da du var barn. Du er helt derinde, hvor du er uden lag. Du er helt nøgen, siger han til ALT for damerne.

- Det betyder også, at jeg er meget opmærksom på, hvilke mennesker jeg er sammen med, og ikke ønsker at spilde min tid med for mange ligegyldigheder.

- Derfor har jeg også frem til nu valgt at sige nej til en masse jobs og i stedet fokusere på Nicolaj. I halvandet år har jeg kørt ham i skole hver morgen, hentet ham hver dag og taget med til al hans fodboldtræning. Det har betydet, at jeg ikke har tjent så mange penge, men det har været det hele værd, siger han.

Overgiver sig til sorgen
Siden Soulshock mistede Maxee, som han havde dannet par med i næsten 20 år, har han boet alene med sin søn i Los Angeles. Og selvom Soulshock er god til at tale om sit savn og sine følelser, kan han stadig blive fuldstændig overmandet af sorgen.

- Der har været nogle forfærdelige aftener, som har været helt uoverkommelige, og nogle dage kan jeg ikke komme op fra sofaen. Jeg kan lige få kørt Nicolaj i skole, og så går jeg hjem og lægger mig igen. Folk, der kender mig, ved, at det er fuldstændig uhørt. Men jeg lader smerten og sorgen komme, når den kommer. Jeg prøver ikke at skubbe den væk eller presse mig selv unødigt. Hvis jeg føler mig ked af det og ikke kan overskue at gå på arbejde, så bliver jeg hjemme den dag, siger han til ALT for damerne.

Læs hele Soulshocks historie i denne uges ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: Giv et abonnement i julegave

LÆS OGSÅ: “Hvis han bare døde, fordi shit happens, så bliver det for alvor meningsløst at leve i sådan en verden”

LÆS OGSÅ: “Stefans død er hele udgangspunktet for, hvor vi er i dag”