Peter Mogensen blev i januar far til en lille pige efter en kort affære.
SPONSORERET indhold

Tv-vært Peter Mogensen: far efter one night stand

Peter Mogensen, bedst kendt fra tv-programmet "Mogensen og Kristiansen", er netop blevet far efter en kort affære.

Af:: Louise Gade Sig Foto: Sigurd Høyen, privatfoto
19. feb. 2014 | Livsstil | ALT for damerne

"Den her graviditet var mildt sagt ikke planlagt, " siger Peter Mogensen i et eksklusivt interview med ALT for damerne denne uge.

I maj sidste år fik han en opringning fra en 35-årig kvinde, som han havde haft en kort relation til få uger tidligere. Hun var gravid og efter et møde stod det klart, at kvinden ville beholde barnet.

– "Kommer barnet, eller kommer det ikke?" Det var ligesom det, der var diskussionen, og den diskussion havde vi så over nogle gange, og jeg fornemmede hurtigt, at hun rigtigt gerne ville være mor. Og på den måde er det jo kvinden, der bestemmer 100 procent. Der var ikke noget at sjakre om. Vil kvinden have barnet, kan jeg hoppe og danse alt det, jeg vil, siger Peter Mogensen til ALT for damerne.

Er du blevet snydt?

– Det sjove er, at den tanke har jeg også tænkt. Men det føler jeg faktisk ikke, at jeg er. Sådan mærker jeg det ikke i maven. Da kvinden og jeg skiltes tre uger tidligere, var det med et fælles synspunkt om, at vi ikke skulle se mere til hinanden. Så jeg har ikke noget indtryk af, at der var et setup. Hun var lige så overrasket som mig, siger han.

Og da det stod klart for ham, at barnet ville komme til verden uanset hvad, var han ikke i tvivl om sit næste træk.

– Efter min mening kan man ikke bare få et barn og sige, "Jeg tager sgu lige the easy way." Den der med, at der står sådan en 15-årig og banker på døren og siger "Hvor fanden har du været henne?" – den havde jeg meget svært ved at se for mig i virkeligheden. Om du vil det eller ej, så fylder du vanvittigt meget inde i hovedet på sådan et barn, også når det vokser op, siger Peter Mogensen til ALT for damerne.

LÆS OGSÅ på Euroman.dk: Politiske sex-skandaler: Se 5 klassikere

2. januar 2014 kom Peter Mogensens lille pige Maali til verden. Han har ingen relation til moren ud over, at de har et barn sammen og har besluttet at have fælles forældremyndighed. Hun har også givet afkald på børnebidrag, så Peter Mogensen er økonomisk uafhængig.

Læs hele interviewet i ALT for damerne nr. 8/2014, hvor Peter Mogensen blandt fortæller hvordan hans liv er med den nyfødte datter.

Maali er navnet på Peter Mogensens fjerde barn, som ses her:


LÆS OGSÅ UGENS LEDER: Tina Nikolaisen: Mogensen - En rigtig mand