Ulla Terkelsen
SPONSORERET indhold

Ulla Terkelsen modtager ALT for damernes Kvindepris 2014

Ulla Terkelsen får ALT for damernes Kvindepris 2014 for sin enestående evne til at fortælle os, hvad der sker i verden.

Af:: ALT for damerne Foto: Viktor Nielsen. Assistent: Jaclyn Adams. Hår og makeup: Vivi Pilgaard/Le Management
15. okt. 2014 | Livsstil | ALT for damerne

I 1964 var Ulla Terkelsen på sin første reportagetur til Algeriet. Lige siden har hun med tårnhøj troværdighed dækket begivenheder, der ryster vores verdensorden, rører vores hjerter og rykker vores horisont. Lige meget om hun står til en fodboldsejrsfest ved Brandenburger Tor i Berlin eller på en kampplads i Ukraine.

For sin ukuelige journalistiske indsats får Ulla Terkelsen ALT for damernes kvindepris 2014.

 
- Intet er for stort eller småt for Ulla Terkelsen, der altid er der, hvor vores nye historie bliver skrevet og for altid har skrevet sig ind i vores hjerter – unge som gamle – for sin smittende entusiasme og sit store engagement. Vi håber, at hun bliver ved mange år endnu, siger chefredaktør på ALT for damerne Tina Nikolaisen.

Fra prismodtageren selv lyder det således:

 

- Jeg er meget glad og beæret over at få ALT for damernes kvindepris. Som "verdens ældste" udfarende TV-journalist bliver jeg jo bekræftet i, at jeg stadigvæk er "in the running", siger Ulla Terkelsen.

Kom med til prioverrækkelsen
Dkan være med til vores eksklusive læserarrangement, hvor du - udover at møde Ulla Terkelsen - kan nyde et glas bobler og noget sødt samt den fantastiske udsigt udover Københavns tage fra Egmonts tagetage.

Tid: Onsdag den 15. oktober kl. 14.30
Sted: Vognmagergade 11, 1148 Kbh K