sponsoreret indhold
Præsenteret af ICO og Comedy Soul
SPONSORERET indhold

Første gang i Danmark - oplev USA’s sjoveste (og feministiske) komiker!

Amy Schumer er ikke blot en af de sjoveste kvindelige komikere lige nu. Hun er den sjoveste komiker. Punktum. Nu kan I opleve hende på dansk jord for første gang!

02. jun. 2016 | Livsstil

Med Amy Schumer bliver det ikke lagt fingre imellem. Om det gælder "sexting" (frække sms'er) eller vores eget (og venindernes) selvdestruktive selvbilleder, så bliver ingen skånet, og det er på én gang så himmelråbende befriende og sjovt. Derfor er det også ret svært ikke at juble ekstra meget over, at den 35-årige skuespiller og komiker nu endelig slår vejen forbi København til September. Her er tale om én af tidens største komikere. Ikke en af de største kvindelige komikere, en af de største komikere. Punktum.

Få billetter før de er væk
Sidste år spillede Amy Schumer hovedrollen i Judd Apatow's film 'Trainwreck', mens hun også har haft biroller i serier som Girls. Hun vandt den prestigefyldte Peabody Award samt en Emmy for hendes eget selvskrevne comedy-show "Inside Amy Schumer", og så fik hun i øvrigt tilbudt - men takkede nej til - værtsrollen i The Daily Show efter Jon Stewart stoppede.

Men det var på de skrå brædder som stand-up komiker, at Amy Schumer slog igennem. Med Amy Schumer får man en af den slags komikere, der tør stikke kniven ind, hvor det gør ondt. Om det gælder minoriteter, kvindeidealer, Bill Cosby eller – og ikke mindst! - hende selv, så holder hun sig aldrig for fin. Faktisk synes Amy Schumer helt immun over for den slags tå krummende selvudleveringer, der, for de fleste os, ville kræve flere ugers tå udfoldning efterfølgende.

Det er hendes "Live at the Apollo"-show, som ligger på HBO Nordic, kun en bekræftelse på. Og så er det i øvrigt god opvarmning til september, når Amy Schumer lægger vejen forbi Forum i København – den allerførste gang vi får besøg af USA's bedste (og feministiske) komiker.

Som noget helt særligt har du nu mulighed for at få billetter til showet, inden de højest sandsynligt bliver revet væk. 

Brug linket her!

Her kan du se en sketch fra hende eget comedy-show "Inside Amy Schumer", der er et meget godt billede på tonen i hendes show.