Victoria Beckham giver sit yngre jeg en opsang
SPONSORERET indhold

Victoria Beckham fortryder inderligt denne skønhedsoperation

De fik dig til at ligne en "drag queen", skriver hun i et brev til sit yngre jeg.

Af: Agnete Finnemann Scheel Foto: All Over Press
12. jan. 2017 | Livsstil | ALT.dk

Ind imellem er der ting fra fortiden, som man fortryder i takt med, at man bliver ældre og klogere. Og det er lige præcis det, som Victoria Beckham aka Posh Spice har gjort.

- Jeg har fortrudt det i mange år - det var et tegn på usikkerhed. Det skriver Victoria Beckham i et brev til sit teenage-jeg, som er offentliggjort i det britiske Vogue.

LÆS OGSÅ: 21 ting, der vil gøre dig nostalgisk, hvis du var teenager i 00'erne

Og operationen er ikke det eneste, hun fortryder. I årene efter hun havde fået dem lavet, afviste hun nemlig pure, at der overhovedet var tale om falske bryster.

- Alle de år, jeg benægtede det - dumt!

I brevet løfter hun også sløret for, hvilke forventninger hun selv havde til sine silikone-bryster dengang. De nye bryster ville eksempelvis gøre det "virkelig sjovt" at vælge tøj. Hvad hun ikke vidste var bare, at de store bryster ville få hende til at se "vanvittig" ud - hun kom simpelthen til at ligne en "drag queen", skriver hun i brevet.

LÆS OGSÅ: Nu kan du få Mads Mikkelsen som actionfigur!

Stilikonet kommer med flere opfordringer til sit teenage-jeg.

- Lær at leve med dine fejl. Det er det vigtigste. Lad din hud ånde. Brug mindre makeup (og barber aldrig dine øjenbryn. Du vil lide under det resten af dit liv.)

Spice Girls-stjernen, der er gift og har fire børn med fodboldspilleren David Beckham, har tidligere indrømmet, at hun fik lavet kunstige bryster for efterfølgende at få dem fjernet igen.

LÆS OGSÅ: Beyoncé til sin lillesøster: Hvordan var det at vokse op med mig?