Jeg elsker Bangkok
SPONSORERET indhold

Insidernes guide til Bangkok

Ann Ulrich, 50, og Kamille Vibekke Østergaard, 48, er hhv. direktør og designer i smykkevirksomheden Izabel Camille. Deres smykker produceres i Bangkok, derfor kender de byens åndehuller særdeles godt.

Af:: Simone Brandt Hald Foto: Ann Ulrich, Kamille Vibekke Østergaard og All Over.
11. mar. 2015 | Livsstil | ALT for damerne

BO
Når vi rejser til Bangkok, overnatter vi altid på Shangri-La. Det er et pragtfuldt hotel lige ned til floden og en sand oase i travle Bangkok. Det er skønt at spise morgenmad på terrassen langs floden og tage en dukkert i poolen efter en dag med fabriksbesøg.

Shangri-la.com/bangkok/shangrila


OPLEV
Du skal ikke snyde dig selv for en fodmassage eller den helt store behandling på Divana Spa, der holder til i et smukt træhus i kolonistil. Behandlingen foregår i smukke suiter med eget træbadekar.

Divanaspa.com


SPIS
Du får sublim thai-mad og møder få andre turister på Baan Klang Nam. Efter en hektisk dag i Bangkok er det super afslappende at sidde på terrassen til det smukke hus i kolonistil og se på floden og bådene, der sejler langsomt forbi. Hvis du vil have den helt store oplevelse, kan du bede dit hotel om at arrangere en taxabåd, som sejler dig til restauranten. Vores yndlingsretter er Tom Yum Kung, Sticky Rice og Mango, Morning Glory (skøn thai-grøntsag sauteret med hvidløg) og snapper i østerssauce. Mums!

288 Soi 14, Rama III Rd. Baanklangnam1.com


NYD
På toppen af State Tower ligger The Dome. En bar på 63. etage, hvor man serverer de bedste martinier i en atmosfære, der oser af elegance og afslappet loungestemning. Udsigten over solnedgangen er helt enestående.

Lebua.com/the-dome


SHOP
I Bangkok finder du alt fra den ypperste luksus i shoppingcentret Emporium til de rigtigt gode deals på det kæmpestore Chatuchak-marked, som sælger alt fra høns til silke. Og så vender vi altid tilbage til MBK shoppingcenter. Her kan du hurtigt få fyldt kufferten op med silke, elektronik, sjovt børnetøj og smukke kurve.



SE
Tag en tur til Pak Khlong Talats blomstermarked, hvor du får en sand sensorisk oplevelse og møder en overvældende duft. Desværre kan du ikke købe så meget med hjem, men du kan købe afskårne orkideer, som bliver pakket specielt til flyrejsen. De holder mindst en måned derhjemme. Sving også en tur forbi Bangkoks

floating market.


LÆS OGSÅ: Se rejsereportagen fra Bangkok

LÆS OGSÅ: Oplev det glemte Thailand

LÆS OGSÅ PÅ EUROMAN.DK: På skinner: Seks fascinerende togrejser i Asien