Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Select Captain

Select Captain fra ALT for damernes Kvindeløb ude med nyt album!

Husker du den dygtige og charmerende sanger og guitarist, der spillede på pladsen til ALT for damernes Kvindeløb 2016? Nu kan du lytte til den betagende stemme hjemme i stuen med Select Captains nye album Strings & Feathers.

Tag med på roadtrip i et skrøbeligt musikalsk univers

 

Albummet Strings & Feathers er resultatet af et tæt samarbejde mellem musiker og sangskriver Kristian Gaarskjær og band. Musikken er forankret i en amerikansk sangskrivertradition og inspireret af en række rock og indieartister fra 90’erne og frem til i dag.

Sangene handler om en bred palette af stærke følelser: Ensomhed, arrogance, grådighed, afmagt, glæde og optimisme. Tilsammen giver de et musikalsk syn på en verden i opbrud og forandring. 

Musikken matcher en regnfuld og eftertænksom dag og tager lytteren med på en musikalsk rejse, hvor man kommer ind under huden på sangeren. På singlen 40 Nights gæstes Select Captain af den danske sangerinde Mathilde Falch. 

Det er melankolsk, smukt og stærkt.

Lyt til singlen 40 Nights ganske gratis her

Find hele albummet på Spotify her

Strings & Feathers er på gaden nu.

Forhistorien om Select Captain

Kristian Gaarskjær’s musikalske alias Select Captain udgiver Strings & Feathers to år efter udgivelsen af debutpladen The Fear and The Lights. Tiden mellem de to er blevet brugt på heftig turnéaktivitet samt EP-udgivelsen Pure Neon.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok