2 slags oste med hjemmebagte briocher
SPONSORERET indhold

2 slags oste med hjemmebagte briocher

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
09. maj. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
20 stk.

Ingredienser

2 oste
Briocher:
25 g gær
2 dl lunkent vand
2 æg
1 tsk. salt
2 spsk. sukker
100 g smør
ca. 500 g hvedemel
1 sammenpisket æg til pensling
20 små muffinforme

  1. Udrør gæren i vandet. Kom æg, salt og sukker i. smuldr smørret i hvedemelet. Bland gærblandingen og melblandingen, og ælt dejen let sammen. stil dejen til hævning ca. 1 time.
  2. Del dejen i 12 boller og 12 små kugler. Læg bollerne i smurte muffinforme. Lav en fordybning i de store dejkugler med fingrene, og læg de små dejkugler ned i fordybningen. Lad briocherne efterhæve ca. 15 min.
  3. Pensl dem med sammenpisket æg. Bag dem ca. 15-18 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.