SPONSORERET indhold
2 slags oste med hjemmebagte briocher
20 stk.
Ingredienser
2 oste
Briocher:
25 g gær
2 dl lunkent vand
2 æg
1 tsk. salt
2 spsk. sukker
100 g smør
ca. 500 g hvedemel
1 sammenpisket æg til pensling
20 små muffinforme
- Udrør gæren i vandet. Kom æg, salt og sukker i. smuldr smørret i hvedemelet. Bland gærblandingen og melblandingen, og ælt dejen let sammen. stil dejen til hævning ca. 1 time.
- Del dejen i 12 boller og 12 små kugler. Læg bollerne i smurte muffinforme. Lav en fordybning i de store dejkugler med fingrene, og læg de små dejkugler ned i fordybningen. Lad briocherne efterhæve ca. 15 min.
- Pensl dem med sammenpisket æg. Bag dem ca. 15-18 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.