Lakridssmåkager
Foto: Line Thit Klein | Lakridssmåkager
ALT for damerne

Opskrift på lakridssmåkager

Lakridssmåkager

Del på

Cookies med tranebær og lakrids. Supernemme småkager - og et hit hos lakridselskere.

Af Lakrids by Johan Bülow | 09.maj.2012 | Mad

0 MIN.

25

15 stk. af din favorit LAKRIDS (vi anbefaler Johan Bülow no. 4)
200 g hvedemel
125 g smør
160 g rørsukker
1 æg
½ tsk. bagepulver
15-20 g Raw Liquorice Powder
70 g tørrede tranebær

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Type

Kategori

Nationalitet

Sådan laver du lakridssmåkager

Skær eller klip lakridsstykkerne i små bidder. Bland alle ingredienserne i en skål og ælt dejen godt igennem. Læg dejen på bagepapir og tril den til en lang rulle. Læg dejrullen i fryseren i ca. 30 min til den er hård. Skær rullen ud i 1 cm tykke skiver og tryk dem lidt fladere. Fordel småkagerne på en plade med bagepapir.

Bag småkagerne i en 180 grader varm ovn på varmluft, i 8-10 min. (ellers lidt længere).

Når småkagerne er færdigbagt, lægges de på en rist til afkøling.


Se også opskrift på Hvid chokolademousse med bagte rabarber.

Del på
Kommentarer (0)