banner image

8 NUMRE AF ALT FOR DAMERNE     KUN 200 KR.    SPAR 32%

BESTIL HER

Støt op om den gode sag og kom med til ALT for damerne Støt Brysterne Løbet.   Tilmeld dig her.

Opskrift på lakridssmåkager
Lakridssmåkager

Opskrift på lakridssmåkager

Lakridssmåkager

Cookies med tranebær og lakrids. Supernemme småkager - og et hit hos lakridselskere.

Bedømmelse
25

15 stk. af din favorit LAKRIDS (vi anbefaler Johan Bülow no. 4)
200 g hvedemel
125 g smør
160 g rørsukker
1 æg
½ tsk. bagepulver
15-20 g Raw Liquorice Powder
70 g tørrede tranebær

Sådan laver du lakridssmåkager

Skær eller klip lakridsstykkerne i små bidder. Bland alle ingredienserne i en skål og ælt dejen godt igennem. Læg dejen på bagepapir og tril den til en lang rulle. Læg dejrullen i fryseren i ca. 30 min til den er hård. Skær rullen ud i 1 cm tykke skiver og tryk dem lidt fladere. Fordel småkagerne på en plade med bagepapir.

Bag småkagerne i en 180 grader varm ovn på varmluft, i 8-10 min. (ellers lidt længere).

Når småkagerne er færdigbagt, lægges de på en rist til afkøling.


Se også opskrift på Hvid chokolademousse med bagte rabarber.

ingredienser

0

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Kage

specialkost

kategori

Dessert

nationalitet

Dansk

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok