Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

2 supernemme aftenmåltider

2 supernemme aftenmåltider

2 supernemme aftenmåltider

Gør overgangen fra ferie til hverdag nemmere med aftensmåltider, der er supernemme at tilberede.

Fennikelsalat med røget makrel
Er du vild med fennikel, så prøv denne salat med bær og dild. Den er perfekt til et stykke røget makrel.

Tid: ca. 30 min.
(4 pers.)

2 fennikel
1 æble
150 g bær, f.eks. blåbær og hindbær
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 spsk. vineddike
1 tsk. grovkornet sennep
2 tsk. flydende honning
reven skal af 1 økologisk citron
1 bundt dild
salt og peber

1 røget makrel

Tilbehør:
kogte nye kartofler

1. Skær top og bund af fennikel, og fjern stokken. Skær fennikel meget tyndt – gerne på en mandolin. Læg fennikel i koldt vand, mens det øvrige tilberedes.
2. Halver æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i tynde både.
3. Rør ingredienserne til dressingen sammen.
4. Afdryp fennikel, og vend med æble, bær og dressing. Top med hakket dild og reven citronskal. Smag til med salt og peber. Server med røget makrel og nye kogte kartofler.



Hakkebøf med kartoffelsalat og grillede squash
Vi elsker hakkebøffer fra grillen og allerhelst med kartoffelsalat til.

Tid: ca. 30 min.
(4 pers.)

500 g hakket oksekød

Kartoffelsalat:
600 g kogte afkølede kartofler
2 squash
1 salatløg
2 majskolber
1 bakke cherrytomater
purløg
salt og peber

Dressing:
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 spsk. vineddike
1 lille spsk. sød sennep
2 tsk. flydende honning

1. Kog kartoflerne lige netop møre, og afkøl.
2. Pil, og skær løget i tynde både.
3. Fjern de yderste blade af majskolberne, og kog kolberne i ca. 10 min. Skær majsene fra kolberne ved at holde kolben mod et skærebræt og skære med en skarp kniv fra top mod bund. Halver cherrytomaterne.
4. Vend kartofler med løg, majs og tomater. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og hæld over salaten. Klip purløg over, og krydr med salt og peber.
5. Skær squash i skiver på langs. Pensl med lidt olie, og grill dem på begge sider.
6. Form kødet til bøffer, og grill dem, til de er lige netop gennemstegte. Server med kartoffelsalat og grillede squash.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok