Opskrift på pasta med ratatouille
SPONSORERET indhold

Pasta med ratatouille

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
17. mar. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 hakket løg
2 fed hakket hvidløg
2 spsk olivenolie
2 små courgetter i grove tern
1 aubergine i grove tern
2 udkernede, groftskårne peberfrugter, f.eks. orange og rød
½ liter passata (flydende flåede tomater)
lidt grøntbouillon
salt, friskkværnet peber
frisk eller tørret basilikum og oregano.
300 g fuldkornsspaghetti.

Tilbehør:
50 g reven parmesanost.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    450 Kcal
  • Fedt:
    18 %
  • Protein:
    17 %
  • Kulhydrat:
    65 %

Sådan gør du

Svits de forskellige slags løg i olie, bland de resterende grøntsager ved og svits videre under omrøring i yderligere et par minutter.
Hæld passataen ved sammen med lidt grøntbouillon, krydr med salt, peber og frisk eller tørret basilikum og oregano.
Lad det hele snurre ca. 20 minutter til grøntsagerne er møre og smag til med yderligere krydderier. Kog pastaen imens, afdryp og server den med grøntsagssaucen, yderligere krydderurter samt en skål reven parmesan.

Tilberedningstid: ca. 35 minutter.

TIP: En supernem genvej er at bruge en pose frossen ratatouilleblanding og tilsætte dine egne krydderier.