Opskrift på pasta med ratatouille
Foto: Pasta med ratatouille

Opskrift på pasta med ratatouille

Pasta med ratatouille

Bedømmelse
4

1 hakket løg
2 fed hakket hvidløg
2 spsk olivenolie
2 små courgetter i grove tern
1 aubergine i grove tern
2 udkernede, groftskårne peberfrugter, f.eks. orange og rød
½ liter passata (flydende flåede tomater)
lidt grøntbouillon
salt, friskkværnet peber
frisk eller tørret basilikum og oregano.
300 g fuldkornsspaghetti.

Tilbehør:
50 g reven parmesanost.

Sådan gør du

Svits de forskellige slags løg i olie, bland de resterende grøntsager ved og svits videre under omrøring i yderligere et par minutter.
Hæld passataen ved sammen med lidt grøntbouillon, krydr med salt, peber og frisk eller tørret basilikum og oregano.
Lad det hele snurre ca. 20 minutter til grøntsagerne er møre og smag til med yderligere krydderier. Kog pastaen imens, afdryp og server den med grøntsagssaucen, yderligere krydderurter samt en skål reven parmesan.

Tilberedningstid: ca. 35 minutter.

TIP: En supernem genvej er at bruge en pose frossen ratatouilleblanding og tilsætte dine egne krydderier.

ingredienser

0

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Vegetarisk

specialkost

kategori

Hovedret

nationalitet

Fransk

energi pr. person

450 Kcal

Fedt 18 %

Protein 17 %

Kulhydrat 65 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok