Æble-brombær-crumble
SPONSORERET indhold

Æble-brombær-crumble

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
11. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
6 personer

Ingredienser

600 g æbler
250 g brombær
100 g sukker
korn af 1 vaniljestang
Desuden:
125 g smør
150 g hvedemel
150 g sukker
Pynt:
sigtet flormelis
Tilbehør:
flødeskum

  1. Skær æblerne i kvarter, og fjern kernehus og stilk. Skær æblebådene tyndere ud, så hver kvart bliver til ca. 3 både. Læg æblebådene i et smurt ovnfast fad. Fordel brombær over.
  2. Bland sukker og vaniljekorn, og drys det over æbler og bær.
  3. Smuldr smørret i hvedemel og sukker, til det er som revet ost. Drys det over æblerne. Bag kagen midt i ovnen ved 200 gr. ca. 40 min. Pynt med sigtet flormelis. Server lun eller kold med flødeskum til.