Æble-ingefær-marmelade
SPONSORERET indhold

Æble-ingefær-marmelade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En marmeladevariant med æble og ingefær. Sød, men med et twist.

12. maj. 2014 | Opskrift | Hendes Verden

Ingredienser

1 kg syrlige æbler, f.eks. belle de boskoop
5 cm frisk ingefær
1 kanelstang
1 vaniljestang
2 dl vand
saft og skal af 1 økologisk citron
½ kg lyst rørsukker
evt. 1 tsk. konserveringsmiddel

  1. Skræl og udkern æblerne, og skær dem i mindre stykker. Læg æblestykker, ingefærstykke, kanelstang og en flækket vaniljestang i en gryde med vand. Tilsæt revet skal af en citron, citronsaft og sukker.
  2. Lad det simre i 30-40 min., til konsistensen er som marmelade. Fjern kanelstang, vaniljestang og ingefær. Tilsæt evt. konserveringsmiddel, hvis du ønsker lang holdbarhed. Kom marmeladen på rene, skoldede glas. Opbevar marmeladen på køl.