Opskrift på æbleflæsk med selleri og timian
SPONSORERET indhold

Æbleflæsk med selleri og timian

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
22. okt. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

¼ knoldselleri, skåret i stave
1 løg, skåret i både
2-3 æbler, skåret i både
3 kviste timian
500-600 g flæsk skåret i skiver
olivenolie til stegning
timian, salt og peber.

Tilbehør: kogte kartofler eller rugbrød

Sådan gør du

Kom knoldselleri, løg, æbler, olivenolie, timian, salt og peber i et ovnfast fad.
Steg flæsket på en pande med lidt olivenolie ved høj varme ca. 2 min på hver side. Læg en rist henover det ovnfaste fad og placer kødet herpå og krydr med timian, salt og peber. Sæt det i ovnen 35 min. ved 185 grader indtil selleri, æbler og løg er møre og flæsket er sprødt og gyldent (vend flæsket halvvejs i stegeprocessen). Skru op for varmen de sidste 5 min, hvis du ikke synes kødet er gyldent og sprødt nok.
Anret stegt flæsk med ovnbagte selleri, løg og æbler og server kogte kartofler eller rugbrød til.