Æble/kanelsnegle
SPONSORERET indhold

Æble/kanelsnegle

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
30. sep. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
45 min.
Hævetid:
1 time og 30 min.
Bagetid:
20 min.
Fryse-egnede
(12 stk.)
50 g smør
2 ½ dl mælk
15 g gær
1 æg
1 spsk sukker
1 tsk salt
ca. 450 g hvedemel
Fyld:
3 æbler (revne)
1 spsk citronsaft
3 spsk farin
1 tsk stødt kanel
Pynt: 1 æg og lidt perlemelis

  1. Smelt smørret og hæld det i en skål. Tilsæt kold mælk og rør gæren ud i væsken.
  2. Tilsæt æg, sukker, salt og mel og ælt dejen smidig. Lad den hæve tildækket 1 time.
  3. Bland de revne æbler med citronsaft, farin og kanel.
  4. Ælt dejen igennem på et meldrysset bord og rul den ud til et rektangel (30x40 cm).
  5. Bred fyldet ud på dejen og rul den sammen som en roulade.
  6. Del den i 12 stykker og sæt dem på en bageplade med bagepapir(læg dem evt. i papirmuffinsforme).
  7. Lad dem hæve tildækket 1/2 time.
  8. Varm ovnen op til 220 grader.
  9. Pensl sneglene med sammenpisket æg og drys med perlemelis.

Anbefalet til dig