Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Koge/bagetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
2 plader butterdej, 160 g
2 madæbler
1⁄2 dl vand
1⁄2 dl sukker
1 æggehvide
150 g flormelis
10 makroner, 50 g
- Tænd ovnen på 220 grader. Skræl æblerne, udkern dem og skær dem i små stykker. Kog dem til grød med vand og sukker og hæld den i en skål til afkøling.
- Rul dejen ud i en tynd aflang plade 15 x 45 cm. Prik den med en gaffel, læg den på en bageplade med bagepapir og bag den midt i ovnen ca. 15 min. Tag pladen ud og skru ned til 200 grader.
- Fordel æblegrøden på stangen. Rør æggehviden sammen med flormelis og knuste makroner. Bred det over æblegrøden og sæt pladen i ovnen ca. 15 min. – til overfladen er gylden. Lad stangen afkøle på en rist.