Æble/makronstang
SPONSORERET indhold

Æble/makronstang

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
31. jan. 2013 | Opskrift | Hjemmet
6 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Koge/bagetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
2 plader butterdej, 160 g
2 madæbler
1⁄2 dl vand
1⁄2 dl sukker
1 æggehvide
150 g flormelis
10 makroner, 50 g

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Skræl æblerne, udkern dem og skær dem i små stykker. Kog dem til grød med vand og sukker og hæld den i en skål til afkøling.
  2. Rul dejen ud i en tynd aflang plade 15 x 45 cm. Prik den med en gaffel, læg den på en bageplade med bagepapir og bag den midt i ovnen ca. 15 min. Tag pladen ud og skru ned til 200 grader.
  3. Fordel æblegrøden på stangen. Rør æggehviden sammen med flormelis og knuste makroner. Bred det over æblegrøden og sæt pladen i ovnen ca. 15 min. – til overfladen er gylden. Lad stangen afkøle på en rist.