Opskrift på abrikosmuffins med choko
SPONSORERET indhold

Abrikosmuffins med choko

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Svampede, lækre, men uden sukker, så dit blodsukker ikke tager på rutsjetur.

Af: Majbritt Louring Engell/www.netslank.dk Foto: Mikkel Adsbøl
15. maj. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
12

Ingredienser

80 g tørrede abrikos
1 banan
50 g cashewnødder
4 æg
50 g rapsolie eller flydende kærgaarden
50 g sukkerfri mørk chokolade eller alm. chokolade 85%
1/2 tsk kardemomme
1/2 tsk kanel
1/2 tsk vanilje pulver
1 tsk bagepulver
20 g skummetmælkspulver
20 g rugmel
1 spsk kakaopulver
3 dråber pebermynte olie (kan undlades)
6-8 dråber flydende sødemiddel

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    150 Kcal

Sådan laver du muffins

Kom abrikoserne i en gryde med 2 dl vand og lade dem koge i ca. 5 min. Blend de kogte tørrede abrikoser med resterende kogevand. Brug evt en stavblender eller en minihakker. Mos bananen med en gaffel.

Blend cashewnødderne til mel i en minihakker eller i en kaffekværn.

Rør æg og olie sammen. Hak chokoladen fint og tilsæt den og de øvrige ingredienser. Rør dejen sammen. Fordel dejen i muffins forme.

Bages i varmluft ovn ved 175 grader i ca 15 min.

Se også opskrift på Cocktail med hyldeblmst og lime.