After Eight-brownies
Foto: Thomas Hergaard
Hjemmet

After Eight-brownies - opskrift fra Hjemmet

After Eight-brownies

Prøv at bruge de lækre After Eight-myntechokolader i en chokoladebrownie.

Af Thomas Hergaard / Opskrift af Sandra Leigh Draznin 25.jun.2011 Mad

16 stk.

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 25 min.
100 g mørk chokolade (hakket)
100 g smør
150 g farin
1 tsk vaniljepulver
2 æg
100 g hvedemel
100 g After Eight-myntechokolade (i kvarte)
100 g valnøddekerner

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Smelt chokolade og smør i en gryde ved meget lav varme.
  3. Hæld det over i en skål og rør farin og vanilje i.
  4. Pisk æggene let sammen og rør dem i chokoladen. Tilsæt mel, myntechokolade og valnødder.
  5. Fyld dejen i en form (20x20 cm) foret med bagepapir og bag kagen midt i ovnen i 20-25 min.
  6. Tjek med en tandstikker – dejen skal ikke være helt bagt, men heller ikke flydende. Dejen skal sætte sig på tandstikkeren som små, fugtige krummer.
  7. Lad kagen afkøle på en rist, før den skæres i 4x4 stykker.
Henter...