Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 25 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 sølvbede
1 løg (fintsnittet)
1 fed hvidløg (finthakket)
1 spsk olivenolie
salt og peber
6-8 tykke skiver bacon eller letsaltet flæsk
4-6 æg
Tilbehør:
tomatsalat
eller tomatsalsa
brød
- Del sølvbeden i stilke og blade og skyl dem i koldt vand. Skær stilkene i mundrette stykker og snit bladene fint.
- Steg løg og hvidløg bløde på en pande med olivenolie. Tilsæt sølvbedestilkene og steg under omrøring et par min. Vend sølvbedebladene i og krydr med salt og peber. Hæld det ud på en tallerken. Tør panden af.
- Steg baconskiverne gyldne på panden – tilsæt evt. lidt olie om nødvendigt.
- Pisk æggene sammen med salt og peber og tilsæt sølvbedeblandingen. Hæld det på panden og steg æggekagen ca. 5 min. Vend ved hjælp af et grydelåg og bag æggekagen færdig – det tager ca. 5 min. Server med det valgte tilbehør.