Æggekage med ukrudt
SPONSORERET indhold

Æggekage med ukrudt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her har vi valgt at blende de grønne sager sammen med æggene. Man kan også blot vende dem på panden sammen med svampene og hælde den sammenpiskede æggemasse over.

24. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

250 g markchampignon
25 g smør
1-2 skalotteløg
1-2 fed hvidløg
125 g blandet ukrudt (brændenældeskud, skvalderkål, mælkebøtteblade)
8 æg
1 dl mælk
salt og peber
Tilbehør:
Tomater og brød

  1. Rens svampene og skær dem i kvarte.
  2. Brun dem på en pande med smør og tilsæt finthakket skalotteløg og hvidløg.
  3. Skyl ukrudtsbladene grundigt og slyng dem tørre. Overhæld dem med kogende vand og hæld dem på et dørslag.
  4. Blend æggene sammen med afdryppet ukrudt, mælk, salt og peber og hæld det over svampene.
  5. Bag æggekagen ca. 10 min.
  6. Pynt med tomater og lidt frisk skvalderkål og servér med brød