Blødkogt æg, laksemousse & brødstave
SPONSORERET indhold

Blødkogt æg, laksemousse & brødstave

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hvis du har god tid om morgnen, så forkæl dig selv med laksemousse og blødkogt æg.

Af: Chris MacDonald Foto: Chris MacDonald
24. jan. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

1 æg
60 g groft toastbrød
5 g fedtstof
60 g røget laks
25 g drænet yoghurt, max 7%
salt
peber
20 g lakserogn
dild

Sådan gør du:

Kog ægget i 6 minutter. Skær brødet i aflange stave, der steges sprøde i fedtstoffet.

Kom laksen i en minihakker sammen med yoghurt, salt og peber, og kør til en jævn mousse.

Kom moussen i en lille skål med lakserogn på.

Anret æg med brødstave og laksemousse.

Kalorier 427 kcal
Protein 30 g ~ 29 %
Kulhydrat 31 g ~ 31 %
Fedt 19 g ~ 40 %
Kostfibre 3 g

PRØV OGSÅ: Øllebrød med skyr og bær

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter