Crostini med Ricotta, chili & parmaskinke
SPONSORERET indhold

Crostini med Ricotta, chili & parmaskinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

God, mættende morgenmadscrostini.

Af: Chris MacDonald Foto: Chris MacDonald
22. jan. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

60 g groft brød 25 g ricotta, max 45+ 80 g parmaskinke uden fedtkant 1 rød chili 10 g olie basilikum

Rist brødet.
Smuldr osten henover, og top med skinken.
Skær chilien i små stykker, og kom dem i olien.
Dryp chiliolien over, og pynt med frisk basilikum.
Server, mens brødet stadig er lunt.

Kalorier 462 kcal Protein 32 g ~ 28 %
Kulhydrat 29 g ~ 27 %
Fedt 24 g ~ 45 %
Kostfibre 3 g

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter