Iskold skovbæryoghurt med ristede havregryn
SPONSORERET indhold

Iskold skovbæryoghurt med ristede havregryn

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En kold yoghurt giver en frisk start på dagen.

Af: Chris MacDonald Foto: Chris MacDonald
23. jan. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

30 g grovvalsede havregryn
100 g blandede skovbær, frosne
100 g drænet yoghurt, max 7%
evt. åblomst Multisød eller sukrin
50 g andre friske bær

Sådan gør du:

Varm en pande op, og tørrist havregrynene, til de er gyldne og let sprøde. Tag af panden og køl af.

Kom de frosne bær i en blender sammen med yoghurt, og kør til en tyk, isagtig konsistens. Smag til med åblomst Multisød eller sukrin.

Øs op i en lille skål, drys med ristet havregryn, og pynt med andre friske bær.

Kalorier 323 Kcal
Protein 13 g ~ 16 %
Kulhydrat 33 g ~ 41 %
Fedt 14 g ~ 37 %
Kostfibre 9 g

PRØV OGSÅ: Powersmoothie

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter