Jordbærkoldskål
SPONSORERET indhold

Jordbærkoldskål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det her er nok nærmere en smoothie end en rigtig koldskål. Men den smager af koldskål og sommer, og så tager den ikke mange minutter at lave.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
04. sep. 2015 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Nok til 3-4 personer

300 g jordbær, rensede og klargjorte
½ stang vanilje, kornene heraf
1 moden banan
2 bløde dadler, uden sten
1 liter kærnemælk
2 spsk agavesirup

Topping:
lidt ristede nødder, f.eks.
mandler og pistacienødder
friske jordbær

Sådan gør du

Blend jordbær, vanilje, banan, dadler og kærnemælk. Smag til med agavesirup, og server koldskålen toppet med lidt ristede, hakkede nødder og skiver af friske jordbær.