Kyllingespyd og blomkålstabouleh
SPONSORERET indhold

Kyllingespyd og blomkålstabouleh

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kyllingespyd og blomkålstabouleh smager af sommer og grillvejr.

Af: Vægtkonsulenterne Foto: ALT for damerne
19. feb. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

5 g østerssauce
1 tsk citronskal (øko)
1 tsk citronsaft
ingefær
1-2 tsk sojasauce
220 g kyllingeinderfilet
salt
peber
grillspyd

Blomkålstabouleh:
100 g blomkål
50 g tomat
100 g agurk
1 lille håndfuld
spinatblade
5 g olie
1 tsk citronsaft
1 spsk hakket persille
1 spsk hakket mynte
salt
peber

Sådan gør du:

Rør en marinade af østerssauce, citronskal, lidt revet ingefær, sojasauce og citronsaft. Krydr med salt og peber. Læg fileterne i marinaden, og lad dem trække på køl i 30 minutter.

Træk fileterne på spyd, og grill dem på alle sider, til de er møre. Skyl og riv blomkålen groft, eller kør den i en minihakker. Skyl og skær tomat og agurk i små tern. Fjern eventuelt kerner. Hak spinatblade fint.

Rør en dressing af olie og citronsaft, og vend med blomkål, tomat, agurk, spinat, persille og mynte. Krydr med salt og peber.

Servér kyllingespyddene med blomkålstabouleh.

Kalorier 360
Protein 50 g ~ 55 %
Kulhydrat 9 g ~ 13 %
Fedt 13 g ~ 32 %
Kostfibre 4 g

PRØV OGSÅ: Løvstikkehummus