Omelet med skinke og grøn salat
Denne morgenmad vil holde dig godt mæt indtil frokost og din forbrænding boostes pga. indholdet af æg og kød.
Ingredienser
29 gram protein
400 kcal pr. portion
2 stk æg
1 spsk piskefløde
salt og peber
50 g mager kød f.eks. skinkepålæg eller kyllingepålæg
fedtstof til at stege i (kokosolie eller olivenolie)
½ fennikel
20 g champignon (vælg evt. også andre svampe)
frisk persille eller timian til pynt
2-3 cherrytomater
2-3 valnødder
1 spsk hasselnøddeolie eller olivenolie
salt og peber (f.eks. rosa peber).
1/ Lav en omelet af sammenpisket æg, fløde, salt og peber.
2/ Riv eller skær skinken i stykker.
3/ Kom fedtstof på panden.
4/ Tilsæt æggestanden på panden og rør lidt i den. Kom skinken på og lad omeletten sætte sig..
Skru helt ned for varmen og lad omeletten langsom stege færdig. Vend den efter 5-8 minutter.
5/ Snit fennikel meget tyndt og skær champignon i skiver. Hak timian og bland det med fennikel.
6/ Pynt med salaten ovenpå den færdige omelet. Tilsæt olien og pynt med tomat og valnød.
PRØV OGSÅ: Grøn salat med sennepsvinaigrette