Rødvinssauce med timian og svampe
SPONSORERET indhold

Rødvinssauce med timian og svampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En klassiker, som de fleste kan lide.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
10. maj. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

200 g champignon
2 skalotteløg
3 dl rødvin
5 dl kraftig kalvebouillon
2 kviste timian
1 ½ dl piskefløde
salt og peber
evt. lidt maizena
lidt ekstra rødvin.

Sådan gør du

Rens champignonerne, og skær dem i små stykker. Steg champignoner og skalotteløg i en gryde nogle minutter, hæld rødvin ved og lad det simre ved jævn varme til der er ca. 1 dl vin tilbage i gryden.

Tilsæt kalvebouillon og timian, og lad det simre videre i 15 minutter. Kom piskefløde i, og kog, til konsistensen bliver let cremet og smagen god. Jævn evt. med lidt maizena, hvis du ikke synes, saucen bliver tyk nok. Krydr med salt, peber og lidt ekstra rødvin. Saucen her er god til de fleste stege, f.eks. denne oksemørbrad.

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter