Sprøde røsti med spicy ketchup
SPONSORERET indhold

Sprøde røsti med spicy ketchup

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En god røsti er nærmest ligesom chips – sprød og let salt. Og den nemme, krydrede ketchup er supergod at dyppe dem i.

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
08. mar. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

røsti:
3 bagekartofler
½ tsk havsalt
friskkværnet peber
ca ½ dl neutral olie til stegning
spicy ketchup:
1 ½ dl ketchup
1 tsk stærk paprika
1 fed hvidløg
evt en smule tabascosauce

Sådan laver du røsti:

Riv kartoflerne på rivehjernets grove side, og bland med salt og peber. Lad kartoflerne stå i en halv time, så saltet trækker væden ud, og røstierne bliver sprødere.

Rør imens ketchuppen med paprika, hvidløg og tabasco.

Hæld overskydende væde fra kartoflerne, og varm rigeligt olie op på en pande. Når olien er varm, lægger du et par skefulde af kartoffelblandingen på med god afstand imellem. Tryk dem let flade, og lad røstierne stege et par minutter på hver side, til de er mørkegyldne og sprøde.

Server dem lune med ketcuppen til.

Prøv også røræg med pancetta og purløg

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/