Sunde kokostoppe
SPONSORERET indhold

Sunde kokostoppe uden sukker

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse kokostoppe er bedre end bagerens – og helt sikkert sundere.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
08. sep. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
14 stk. kokostoppe | Total: 25 min

Ingredienser


100 g kokosolie
210 g kokosmel
60 g BageSød eller Perfect fit
1 citron, revet skal herfra
3 bægre pasteuriseret æggehvide
100 g mørk chokolade, 70-85%

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    200 Kcal

Sådan laver du kokostoppe:


1. Smelt kokosolien, og tilsæt revet citronskal.

2. Rør kokosmel og bagesød sammen. Pisk æggehviderne stive i en anden skål.

3. Vend olien med kokosmel-blandingen, og vend derefter forsigtigt æggehviderne i.

4. Form 14 kokostoppe med en spiseske eller med hænderne, og bag dem i ovnen 10 minutter i ved 160 grader og varmluft. Tag dem ud, og lad dem køle helt af.

5. Smelt chokoladen over et vandbad, og dyp bunden af hver kokostop i chokolade. Lad chokoladen stivne på et stykke bagepapir. Opbevares på køl.

PRØV OGSÅ: Sund marmorkage