Vafler med banansmag
SPONSORERET indhold

Vafler med banansmag

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hvis du ikke har et vaffeljern, kan dejen sagtens bruges til små, tykke pandekager. Det er en rigtig hyggelig ting at lave vafler med og til sine gæster – vaflerne er dekorative og smager eventyrligt.

Af: Christina Bølling Foto: Opskrifter og foto fra Sunde søde sager
08. nov. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
6 stk. (PALEO)

Ingredienser

300 g mandelmel
4 æg
1 tsk bagepulver
2 dl kokosmælk
1 nip salt
saft fra 1 citron
2 modne bananer

Andet:
kokosolie til stegning

Sådan laver du vafler med banansmag

Rør mandelmel sammen med æg, bagepulver, kokosmælk, salt og citronsaft. Mos bananerne, og rør dem i dejen. Rør det hele godt rundt, indtil dejen er glat og uden klumper.

Varm vaffeljernet rigtig godt op, og pensl pladerne med kokosolie. Kom 3-4 spsk dej midt på jernet, og bag vaflerne i ca. 4 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde. Fortsæt til al dejen er brugt op. Hvis du bruger et elektrisk vaffeljern, så steg vaflerne ved medium varme. Bruger du et gammeldags vaffeljern til komfuret, så vend jernet undervejs, og steg ved medium varme.

Vaflerne spises med det samme og gerne med godt syltetøj, vaniljeis eller ahornsirup – eller bare som de er.


PRØV OGSÅ: Bananchips med kakao