Amagermad med røget hellefisk og peberrodscreme
SPONSORERET indhold

Amagermad med røget hellefisk og peberrodscreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
23. feb. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(8 snitter)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Peberrodscreme:
4 spsk cremefraiche 38% eller flødeost naturel
ca. 1 spsk peberrod (friskrevet)
2 skiver groft rugbrød
2 store skiver hvedebrød (eller 4 små skiver)
4 skiver røget hellefisk
Pynt:
brøndkarse

  1. Rør cremefraiche eller flødeost med revet peberrod.
  2. Smør brødskiverne med peberrodscremen.
  3. Læg hellefisken på og brøndkarsen mellem smurt rugbrød og hvedebrød og saml til en amagermad eller sandwich.
  4. Skær den ud i kvarte.