Amerikanske muslicookies
SPONSORERET indhold

Amerikanske muslicookies

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Forkæl venner og familie med lækre amerikanske muslicookies, der er super nemme at lave.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
23. jan. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
12 stk.

Ingredienser

Amerikanske muslicookies:
100 g smør
100 g sukker
2 spsk. sirup
1 lille æg
125 g hvedemel
¼ tsk. salt
1 tsk. vaniljesukker
120 g havregryn
75 g groft hakkede mandler
1½ dl tørrede tranebær
¾ tsk. natron
75 g hakket, mørk chokolade

  1. Rør smør, sukker og sirup godt sammen med en håndmikser. Rør ægget i ca. 1 min. Kom hvedemel, salt, vaniljesukker, havregryn, mandler, tranebær og natron i. Rør ca. 2 min. Rør chokoladestykker i.
  2. Fordel dejen i cirkler ca. 7 cm i diameter på bagepapir. Der skal være god afstand mellem kagerne, da de flyder ud, så du får brug for et par bageplader.
  3. Bag kagerne ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 15 min. Bag dem evt. lidt længere for ekstra sprødhed.