SPONSORERET indhold
Amerikanske pandekager med frugtsalat
Lækre amerikanske pandekager, som du kan lave til både brunch eller dessert. Frugtsalaten kan du variere alt efter sæson og smag
Amerikanske pandekager til 5 personer |
Total: 45 min
Ingredienser
Dej:
2 æg
2 spsk rørsukker
3½ dl sødmælk
5 dl hvedemel
1 stang vanilje
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 spsk smeltet smør
smør til bagning.
Frugtsalat:
½ galiamelon i kugler eller tern
100 g hindbær
100 g jordbær
100 g brombær
2 spsk ahornsirup.
Sådan laver du amerikanske pandekager
1. Pisk æg og rørsukker sammen i en skål, rør derefter mælken i. Bland mel, korn fra en stang vanilje, bagepulver og salt. Rør det derefter i æggemassen, til sidst røres smørret i. Lad dejen hvile i køleskabet i 30 minutter.
2. Vend frugterne sammen med ahornsirup og lad det trække indtil servering.
3. Steg pandekager på panden i smør – et par minutter på hver side. Servér med frugtsalat til.