Amerikanske pandekager
Foto: Lars Ranek | Amerikanske pandekager med frugtsalat
ALT for damerne

Amerikanske pandekager

Amerikanske pandekager med frugtsalat

Lækre amerikanske pandekager, som du kan lave til både brunch eller dessert. Frugtsalaten kan du variere alt efter sæson og smag

Af Trine Hahnemann 17.okt.2017 Mad

45 MIN.

Amerikanske pandekager til 5 personer

Dej:
2 æg
2 spsk rørsukker
3½ dl sødmælk
5 dl hvedemel
1 stang vanilje
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 spsk smeltet smør
smør til bagning.

Frugtsalat:
½ galiamelon i kugler eller tern
100 g hindbær
100 g jordbær
100 g brombær
2 spsk ahornsirup.

Sådan laver du amerikanske pandekager

1. Pisk æg og rørsukker sammen i en skål, rør derefter mælken i. Bland mel, korn fra en stang vanilje, bagepulver og salt. Rør det derefter i æggemassen, til sidst røres smørret i. Lad dejen hvile i køleskabet i 30 minutter.

2. Vend frugterne sammen med ahornsirup og lad det trække indtil servering.

3. Steg pandekager på panden i smør – et par minutter på hver side. Servér med frugtsalat til.

Henter...