Ananas bagt med marengs
SPONSORERET indhold

Ananas bagt med marengs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker dessert med frisk syrlig ananas og lækker sprød marengs.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
18. apr. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 15 min.
Ikke fryse-egnet
1 ananas (skrællet, i mindre stykker)
75 g mandler (smuttede)
Marengs:
3 æggehvider
1 tsk citronsaft
175 g flormelis
Drys: ca. 1 spsk flormelis
Pynt: frisk mynte

  1. Læg ananasstykkerne i et ovnfast fad i et jævnt lag og drys med mandler.
  2. Marengs: Pisk æggehviderne, citronsaften og flormelissen i en skål over kogende vand. Pisk kraftigt, til æggemassen er ca. 65 grader. Tag æggemassen af varmen og pisk den kold og cremet med en elpisker.
  3. Smør marengsen i et jævnt lag hen over frugten og drys med flormelis igennem en si.
  4. Sæt fadet i ovnen under en varm grill et øjeblik, til marengsen er lysebrun på overfladen. Desserten serveres med det samme.